Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βρε τα «συνεταιράκια»... Εξυπνάκηδες! (photos)

Βρε τα «συνεταιράκια»... Εξυπνάκηδες! (photos)
Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020 - 16:45

Αστείοι οι… εξυπνάκηδες! Ούτε σε… συνεννόηση να ήταν. Μετά τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ μπήκε στον… χορό της διακοπής και της ακύρωσης της σεζόν. Οι μοναδικοί σύλλογοι παγκοσμίως που το ζήτησαν επισήμως, με ανακοίνωση και… ανοιχτή επιστολή προς τον πρωθυπουργό της χώρας, όχι μόνο να σταματήσουν οριστικά τα πρωταθλήματα, αλλά και να… οριστούν ως μη γενόμενα! Να πεταχτούν, δηλαδή, οριστικά στα σκουπίδια, οι προσπάθειες των αθλητών (δικών τους και όλων των ομάδων) στα σκουπίδια…

Δίχως να είναι σε θέση να διεκδικήσουν και κάνα πρωτάθλημα, εδώ που τα λένε, κοιτάνε πως θα γλιτώσουν και κάνα φράγκο, από τους αθλητές τους, πετώντας την προσπάθεια της σεζόν στον κάλαθο και βγάζοντάς την… ως μη γενόμενη!

Βγήκαν και τα… παπαγαλάκια τους και πιπιλάνε παντού, το ίδιο τροπάρι. Την ώρα που πολλές χώρες στην Ευρώπη διακόπτουν, μεν, αλλά με την ανάδειξη πρωταθλητή, εδώ ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός τρέχουν να… προλάβουν να μην κατακτήσει κάνα τίτλο παραπάνω ο Ολυμπιακός και… στενοχωρηθούν αλλά και να αποφύγουν τυχόν υποβιβασμούς σε ορισμένα αθλήματα (βλέπε πόλο ανδρών Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ και μπάσκετ Ανδρών, ΠΑΟΚ).

Αρκεί να ρίξει κανείς μία ματιά στις βαθμολογίες των διαφόρων ομαδικών αθλημάτων και θα… καταλάβει! Ο Ολυμπιακός το πάνω χέρι παντού και σε κάποιες περιπτώσεις (όπως στο πόλο ανδρών) ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός πάνε να… πέσουν! Βρε, πόσο εύκολα λες «διακοπή» και «ως μη γενόμενο» όταν… δεν κυνηγάς πουθενά (καλά-καλά) τίτλο…

Ωραίο το παραμυθάκι και η… ξαφνική αγάπη, για τον ελληνικό αθλητισμό, από αυτούς που δεν έχουν τιμήσει τα ελληνικά χρώματα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις στον Ερασιτέχνη όπου ο Παναθηναϊκός δεν δηλώνει συμμετοχή εδώ και 10 χρόνια στην Ευρώπη, τακτική που έχει ακολουθήσει και ο ΠΑΟΚ σε αρκετές περιπτώσεις, ωστόσο… δεν πείθουν.

Διαβάστε επίσης