Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γεμάτο Ερασιτέχνη το Σάββατο μας! (photos)

Γεμάτο Ερασιτέχνη το Σάββατο μας! (photos)
Σάββατο, 19 Φεβρουαρίου 2022 - 10:38

Θρύλος είσαι και… αρχή από νωρίς κάνεις, σήμερα Σάββατο! Χάντμπολ, μπάσκετ Γυναικών, βόλεϊ Γυναικών και… φινάλε με μεγάλο ντέρμπι! Γεμάτο Ερασιτέχνη το Σάββατο μας! Και πολύ μας αρέσει! Η αρχή γίνεται στις 12:30 με Αερωπός Έδεσσας-Ολυμπιακός, για το χάντμπολ. Συνέχεια στις 15:00 με μπάσκετ Γυναικών και Ολυμπιακός-Δάφνη Αγ. Δημητρίου! Στις 18:00 ο Θρύλος παίζει στο Ρέντη με το Μαρκόπουλο, για τη Volleyleague Γυναικών! Συνέχεια με Πόλο Ανδρών στις 19:00 και Βουλιαγμένη-Ολυμπιακός, πριν το μεγάλο ντέρμπι στις 20:00, ανάμεσα στον Θρύλο και τον ΠΑΟ, για τη Volleyleague, εκτός έδρας.

Χάντμπολ

Ο Θρύλος αντιμετωπίζει εκτός έδρας στις 12:30 (ΕΡΤ3) τον Αερωπό, για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Handball Premier, επιστρέφοντας στη δράση μετά από δύο βδομάδες (5/2). Οι «ερυθρόλευκοι», που βρίσκονται στην Έδεσσα με τον νεοαποκτηθέντα Σλαβούλιτσα, αλλά χωρίς τους Δεληχρήστο, Κουκουλά και Παπαδημητρίου, θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις τους, να πανηγυρίσουν το «διπλό» κόντρα στον Αερωπό και να προχωρήσουν νικηφόρα την πορεία τους στο πρωτάθλημα.

Μπάσκετ Γυναικών

Στην αγωνιστή δράση του πρωταθλήματος, μετά από δύο εβδομάδες (6/2), επιστρέφει η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού. Τα κορίτσια του Θρύλου αντιμετωπίζουν την Δάφνη Αγίου Δημητρίου, την οποία υποδέχονται το Σάββατο (19/2) στις 15:00 (OSFP TV) στην αίθουσα 5 του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, για τη 13η αγωνιστική της Α1. Οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να συνεχίσουν νικηφόρα κόντρα στην ομάδα του Αγίου Δημητρίου και να κάνουν το «εννιά στα εννιά» στο πρωτάθλημα. Πέρα από τη νίκη, η ομάδα του Μάρτινς Ζίμπαρτς θέλει, κόντρα στην Δάφνη, να ανεβάσει… στροφές και να βρει ρυθμό, αφού στις 23/2, αντιμετωπίζει την Μπουρζ στο ΣΕΦ, για τη φάση των «8» του Eurocup.

Βόλεϊ Γυναικών

Τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα συνεχίζει το Σάββατο (19/2) η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, μετά την εκτός έδρας νίκη (1-3) επί του Πορφύρα, για την 21η αγωνιστική. Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας αντιμετωπίζουν τον ΑΟ Μαρκόπουλου, τον οποίο υποδέχονται στις 18:00 στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για την 22η «στροφή» της Volley League. Κόντρα στο Μαρκόπουλο, τα κορίτσια του Θρύλου θέλουν να πετύχουν μία ακόμη «καθαρή» νίκη και να πανηγυρίσουν τρεις πολύτιμους βαθμούς, στο δρόμο για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος της Volley League.

Πόλο Ανδρών

Στη «μάχη» της Β’ φάσης του πρωταθλήματος ρίχνεται το Σάββατο (19/2) η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Οι πρωταθλητές Ελλάδας αντιμετωπίζουν στις 19:00 (ΕΡΤ Sports) την Βουλιαγμένη στο κολυμβητήριο του Λαιμού, για την 1η αγωνιστική της Β’ φάσης της Α1, με στόχο το «διπλό». Ο Θρύλος, μερικές ημέρες (23/2) πριν από την εκτός έδρας «μάχη» με την Γιαντράν, για τη 10η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις του και να «μπει» με το «δεξί» στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, κόντρα στον ΝΟΒ.

Για τα του «αιωνίου» ντέρμπι με τον ΠΑΟ, στο βόλεϊ Ανδρών, τα λέμε σε άλλο κομμάτι…

Διαβάστε επίσης