Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τσουρούτας: «Ο Ολυμπιακός θα φέρει κοντά πέντε τόσο διαφορετικά και τόσο όμορφα αθλήματα»

Τσουρούτας: «Ο Ολυμπιακός θα φέρει κοντά πέντε τόσο διαφορετικά και τόσο όμορφα αθλήματα»
Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2023 - 18:12

Το «SPORTS CAMP by OLYMPIACOS» έρχεται, στις 26/6, με πολλά παιχνίδια και δώρα για τα παιδιά, δράση και διασκέδαση! Για πρώτη φορά, οι ακαδημίες του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού διοργανώνουν καλοκαιρινό αθλητικό camp για παιδιά 6-12 ετών. Παιδιά, που θέλουν να ξεκινήσουν το καλοκαίρι τους με πολύ παιχνίδι, σε «διαφορετικά» αθλήματα. Για την ακρίβεια, σε επτά Ολυμπιακά αθλήματα: ξιφασκία, χάντμπολ, μπιτς βόλεϊ, τένις, ιστιοπλοΐα, κανόε καγιάκ, κωπηλασία!

Ο προπονητής ξιφασκίας, Γιώργος Τσουρούτας, δηλωσε σχετικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που για πρώτη φορά, ο Ολυμπιακός θα φέρει κοντά πέντε τόσο διαφορετικά και τόσο όμορφα αθλήματα και θα δώσει την ευκαιρία σε παιδιά να τα γνωρίσουν από κοντά στις πραγματικές συνθήκες και σε άρτιες εγκαταστάσεις. Είναι μια απαίτηση που γίνεται πράξη και αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα, που θα κερδίσουμε, με την ευχή να θεσμοθετηθεί. Δηλώνω ενθουσιασμένος που το άθλημα της ξιφασκίας θα είναι μέρος αυτού του εγχειρήματος, καθώς το άθλημα που υπηρετώ έχει προσφέρει το τελευταίο διάστημα μεγάλες επιτυχίες εντός και εκτός συνόρων.

Τα τελευταία χρόνια, παρατηρούμε μια ραγδαία αύξηση του αριθμού των παιδιών που ασχολούνται με το ευγενές αυτό σπορ, καθώς απευθύνεται σε ηλικίες από πέντε ετών, χωρίς διακρίσεις, είναι ένα απόλυτα ασφαλές άθλημα και προσφέρει την μοναδικά εφόδια για την καθημερινότητα όπως: η αντίληψη, η έκρηξη, η ταχύτητα, αλλά κυρίως η ικανότητα να λαμβάνει ένα παιδί την σωστή απόφαση σε ελάχιστο χρόνο. Πέρα, λοιπόν, από την βελτίωση στη φυσική και πνευματική κατάσταση, η ξιφασκία διδάσκει τις αρετές της ευγένειας, της υπομονής και του σεβασμού με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σας περιμένουμε όλες και όλους, να… διασταυρώσουμε τα ξίφη μας».

Πληροφορίες για το «SPORTS CAMP by OLYMPIACOS»

Διαβάστε επίσης