Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σεβιγιάνικο ταμείο

Σεβιγιάνικο ταμείο
Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2015 - 01:34

ΓΡΑΦΕΙ Ο: ΜΥΡΩΝ ΑΛΟΪΖΟΣ

Με σχετική άνεση πέρασε η τριάδα της εφημερίδας ΓΑΥΡΟΣ και του gavros.gr για σήμερα Σάββατο.

Στα... στανταράκια μας, το over στην κόντρα της Σίτι με την Νιούκαστλ στο Μάντσεστερ επαληθεύτηκε και με το παραπάνω, με τους «πολίτες» να διαλύουν 6-1 τους «ανθρακωρύχους».

Με το ελάχιστο (1-0) επικράτησε η Λιόν της Ρεμς και από το γκολ του Λακαζέτ εμείς πληρωθήκαμε το... ταπεινό 1,50. Από κει και πέρα, εκτιμήσαμε σωστά την εξέλιξη ενός των σημαντικότερων παιχνιδιών της ημέρας.

Στο 3,30 τόσο η ισοπαλία όσο και η επικράτηση της γηπεδούχου Σεβίλλης που υποδέχθηκε την Μπαρτσελόνα. Η πρόταση μας ήταν... τυφλά «άσο» ή «Χ» στο «Ραμόν Σάντσες Πιθχουάν», οι Ανδαλουσιανοί πήραν το ματς με σκορ 2-1 και η συνολική μας πρόταση επαληθεύτηκε με την τριάδα να πληρώνει στο 6,68.

Διαβάστε επίσης

Σε Serie A και Μέρσεϊσαϊντ

Σε Serie A και Μέρσεϊσαϊντ

Μεγάλη μέρα η σημερινή με ντέρμπι ουσιαστικά σε όλες τις μεγάλες λίγκες της Ευρώπης. Το μενού έχει μεταξύ άλλων Εβερτον-Λίβερπουλ, Αρσεναλ-Γιουνάιτεντ, ΠΣΖ-Μαρσέιγ, Μπάγερν-Ντόρτμουντ, Μίλαν-Νάπολι και φυσικά Ατλέτικο-Ρεάλ.

Συντηρητικά στο διήμερο

Συντηρητικά στο διήμερο

Προς το τέλος της εβδομάδας μπαίνουν στην στοιχηματική μας καθημερινότητα παιχνίδια εθνικών ομάδων, η λογική λοιπόν φωνάζει να πορευτούμε πιο συντηρητικά το ερχόμενο διήμερο

Με... σεβασμό στο «Πιθχουάν»

Με... σεβασμό στο «Πιθχουάν»

Κρατώντας ως στανταράκια ματς από Ligue 1 και Premier ψάχνουμε τη μεγάλη απόδοση στο σημαντικότερο παιχνίδι της ημέρας από τη La Liga.

Στα... λίγα Λιλ και Μονπελιέ

Στα... λίγα Λιλ και Μονπελιέ

Συντηρητικά θα πορευτούμε σήμερα Παρασκευή, κρατώντας στα χέρια μας το νέο κουπόνι της ελληνικής εταιρείας στοιχηματισμού.