Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μην χάσετε την Παρασκευή (02/12) το G-BET

Μην χάσετε την Παρασκευή (02/12) το G-BET
Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016 - 16:52

Μην χάσετε το νέο τεύχος του G-BET που κυκλοφορεί την Παρασκευή (02/12) στα περίπτερα μαζί με την αγαπημένη σας εφημερίδα τον «ΓΑΥΡΟ». Στις σελίδες του θα βρείτε ό,τι χρειάζεται για να οδηγηθείτε στο ταμείο.

Πολύ καλά τα πήγε στο τελευταίο τεύχος ο Άγγελος Ρουχωτάς, ο οποίος έβγαλε την τριάδα του στο Κύπελλο Βελγίου με απόδοση 9,51! Από κοντά και ο Δημήτρης Κρούσκος, που δικαιώθηκε στις προβλέψεις που έκανε στη Νάσιοναλ Λιγκ με την τριάδα του να μας πληρώνει 5,19 φορές τα λεφτά μας.

Όσον αφορά στο νέο τεύχος, το ενδιαφέρον πηγαίνει στην Ισπανία για το πρώτο «clasico» της χρονιάς. Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης και με τη διαφορά των δύο ομάδων να είναι στους έξι βαθμούς, οι Καταλανοί δεν έχουν άλλα περιθώρια για απώλειες. Προσοχή πάντως θέλει και η παράδοση, καθώς τα τέσσερα τελευταία ματς στη Βαρκελώνη έληξαν Over και 2-3 γκολ (δύο νίκες με 2-1 η Μπαρτσελόνα και ισάριθμες με το ίδιο σκορ η Ρεάλ)!

Ντέρμπι έχουμε και στην Ιταλία. Αρχικά στην «αιώνια πόλη» με τη Λάτσιο να υποδέχεται τη Ρόμα, ενώ μεγάλο παιχνίδι διεξάγεται και μεταξύ της Νάπολι με την Ιντερ. Στην Αγγλία, η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να σταματήσει το σερί της Τσέλσι, ενώ στην Τουρκία, η Φενέρμπαχτσε υποδέχεται την Μπεσίκτας.

Αυτά κι άλλα πολλά θα βρείτε στο νέο τεύχος του G-BET που κυκλοφορεί την Παρασκευή (02/12) στα περίπτερα.

Μην το χάσετε…

Διαβάστε επίσης

Μην χάσετε το G-BET

Μην χάσετε το G-BET

Μην χάσετε το νέο τεύχος του G-BET που κυκλοφορεί την Τρίτη (06/12) στα περίπτερα μαζί με την αγαπημένη σας εφημερίδα, τον «ΓΑΥΡΟ».

Μη χάσετε σήμερα (13/12) το G-BET!

Μη χάσετε σήμερα (13/12) το G-BET!

Μην χάσετε το νέο τεύχος που κυκλοφορεί, σήμερα, Τρίτη (13/12) στα περίπτερα μαζί με την αγαπημένη σας εφημερίδα, τον «ΓΑΥΡΟ».

Μην χάσετε σήμερα (25/11) το G-BET

Μην χάσετε σήμερα (25/11) το G-BET

Μην χάσετε το νέο τεύχος του G-BET που κυκλοφορεί σήμερα (25/11) στα περίπτερα μαζί με την αγαπημένη σας εφημερίδα, τον «ΓΑΥΡΟ».