Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παίζεις με Fillit και κερδίζεις δώρα

Παίζεις με Fillit και κερδίζεις δώρα
Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2020 - 14:58

Η Fillit είναι η κάρτα που δημιουργήθηκε για να σου λύσει χέρια. Μπορείς μέσα από έναν δικό σου τραπεζικό λογαριασμό, να έχεις άμεσες και ασφαλείς συναλλαγές (κανονικές και ηλεκτρονικές) ανά πάσα ώρα και στιγμή. Η Fillit διαθέτει υψηλά όρια ενώ παράλληλα προσφέρει στον κάτοχό της τη δυνατότητα να προχωράει σε συναλλαγές έως 10 χιλιάδες ευρώ καθημερινά, όντας συνδεδεμένος με όλες τις στοιχηματικές εταιρίες.

Πρόκειται για την κάρτα, η οποία είναι πολύ οικονομική στις συναλλαγές καθώς έχει 1,5 ευρώ κράτηση το μήνα και παρέχει όριο ανάληψης από ATM έως και 1000 ευρώ την μέρα, την ώρα που συνεργάζεται και με πλατφόρμες όπως οι Skrill, Paysafe και Netteler.

Για να γίνει λοιπόν πιο εύκολη η ζωή σας σχετικά με το στοίχημα.

Μάλιστα, μέσω της Fillit έχετε και την άνεση της επιβράβευσης μέσω των συναλλαγών σας.

Πιο συγκεκριμένα έχετε την ευκαιρία να αποκτάτε κέρδος σε κάθε κίνησή σας. Κάνοντας κατάθεση από την Fillit σε μία εκ των Skrill, Paysafe και Neteller μπορείτε, ανάλογα το ποσό, να κερδίσετε πόντους που στο τέλος μπορούν να σας αποφέρουν κέρδος ακόμα και 10 χιλιάδες ευρώ!

Ταυτόχρονα μπορείτε να έχετε ακόμα μεγαλύτερο κέρδος, εάν φίλος σας, ο οποίος έχει εγγραφεί μέσω εσάς, προβεί στις παραπάνω κινήσεις.

Η Fillit είναι εδώ και σου προσφέρει τα πάντα για να κάνει πιο εύκολη τη ζωή σου σχετικά με το στοίχημα και γενικότερα για τις συναλλαγές σου, ενώ είναι έχει την δυνατότητα να σε γεμίσει με… δώρα.

Κάθε συναλλαγή σας, κατάθεση και μεταφορά από τον λογαριασμό σας, είναι ικανή να σας προσφέρει την ευκαιρία να έχετε κέρδος χωρίς καν να… ιδρώσετε.

Όλα αυτά στο www.fillit.eu όπου μπορείς να μάθεις την οποιαδήποτε λεπτομέρεια για όσα παρέχει η Fillit!

Διαβάστε επίσης