Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λαβωμένος, αλλά πάντα… λυσσασμένος!

Λαβωμένος, αλλά πάντα… λυσσασμένος!
Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020 - 13:01

Να είναι αξιοπρεπής και να διεκδικήσει βαθμούς θέλει ο Ολυμπιακός απόψε!

Μπορεί να είναι λαβωμένος, μπορεί να μην έχει τον κόσμο στο πλευρό του, αλλά χαμένος δεν είναι σίγουρα. Οι πρωταθλητές Ελλάδας έδειξαν και κόντρα στον Παναθηναικό (1-0) ότι δεν καταλαβαίνουν από απουσίες και θέλουν να γίνουν η πρώτη ομάδα στον όμιλο που θα σταματήσει το σερί της Σίτι.

Ο Ολυμπιακός ανασυγκροτήθηκε μετά την διακοπή των Εθνικών ομάδων, που είχε ως συνήθως πολλές απουσίες διεθνών. Το παιχνίδι με την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα έχει εξ’ ορισμού ξεκάθαρο πλάνο. Κλειστό ματς, περιορισμό των χώρων, καλή κυκλοφορία της μπάλας όσο βρίσκεται στα πόδια της ομάδας και χτύπημα στην κόντρα. Αουτσάιντερ το σενάριο τον λίγων γκολ στο ματς, με το Under 2,5 να παίζεται στο 2,25.

Είναι θετικό ότι η Μάντσεστερ Σίτι έχει 9 βαθμούς και έχει σχεδόν κλειδώσει τη πρόκριση στην επόμενη φάση, κάτι που συνήθως φέρνει ασυναίσθητα μια χαλαρότητα στις ομάδες. Οι μπουκ θέλουν τους «Πολίτες»… γκράντε φαβορί. Μπορούν, όμως, οι γηπεδούχοι να εκμεταλλευτούν τυχόν αδράνεια και να δώσουν το 1Χ του 3,25;

Αναμφίβολα η αγγλική ομάδα έχει τρωτά σημεία, γεγονός που αποδεικνύεται από τις απώλειες βαθμών στη Πρέμιερ Λιγκ, με πιο πρόσφατη την ήττα από την Τότεναμ (2-0). Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός έχει έναν Κώστα Φορτούνη στα καλύτερα του και τη μία φάση που θα του δοθεί μπορεί να την κάνει γκολ!

Το να σκοράρει ο Κώστας Φορτούνης στο αποψινό ματς το βρίσκουμε στην ενισχυμένη απόδοση του 6,25! Έτσι, για να ‘χει ο Γκουαρντιόλα να… αποθεώνει!

21+ | Παίξε Υπεύθυνα

Διαβάστε επίσης