Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Καθαρίζει» από ημίχρονο

«Καθαρίζει» από ημίχρονο
Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021 - 09:17

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Λαμία για την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και στόχος του είναι η νίκη, πριν από το πρώτο μεγάλο παιχνίδι με την Άρσεναλ. Οι ερυθρόλευκοι προέρχονται από τη σπουδαία πρόκριση κόντρα στον Άρη, χάρη στο πανέξυπνο τέρμα που πέτυχε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης.

30.000 live γεγονότα + ενισχυμένες αποδόσεις

Στην αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκονται όλοι οι διαθέσιμοι παίκτες, πλην του Μαντί Καμαρά, ο οποίος θα εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής λόγω καρτών και παράλληλα είναι μία καλή ευκαιρία να πάρει κάποιες ανάσες ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Εκτός έμειναν και οι τραυματίες Σεμέδο, Βρουσάι και Αβραάμ.

Υψηλότερες αποδόσεις στα φαβορί

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του θέλουν να πάρουν τη νίκη, αφού πέραν όλα τα υπόλοιπα το παιχνίδι με την ομάδα του Γρηγορίου είναι ένα τεστ ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με την Άρσεναλ στο Καραϊσκάκης. Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να δοκιμάσει αρκετά πράγματα στο παιχνίδι, ενώ δεν αποκλείεται να δώσει ανάσες σε βασικούς ποδοσφαιριστές όπως έκανε και στον αγώνα με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Μεγάλες αποδόσεις στις μεγάλες διοργανώσεις

Γενικότερα περιμένουμε ένα παιχνίδι όπου για ακόμα μία φορά ο Ολυμπιακός θα ψάξει το γρήγορο γκολ, προκειμένου να βάλει από νωρίς γερές βάσεις για τη νίκη και να διώξει το όποιο άγχος μπορεί να έχει. Από εκεί και πέρα η λογική λέει πως το παιχνίδι θα είναι ανοικτό και θα γίνουν αρκετές φάσεις για γκολ. Η winmasters μας δίνει την επιλογή να ποντάρουμε με τις καλύτερες αποδόσεις.

Η πρώτη μας επιλογή θα είναι το Over 1.5 γκολ Ολυμπιακού στο ημίχρονο, που το βρίσκουμε σε απόδοση 2.90.

Η δεύτερη επιλογή μας θα είναι να ποντάρουμε στο να σκοράρει ο Γιώργος Μασούρας που το βρίσκουμε σε απόδοση 2.50.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδια Αρχή: MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Διαβάστε επίσης