Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με τον… Γιάννη για το 1.91

Με τον… Γιάννη για το 1.91
Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2021 - 17:22

Προγνωστικά NBA, Νικς – Μπακς (02:30): Πάμε Νέα Υόρκη για να συνεχίσουμε σήμερα τις προβλέψεις NBA. Εκεί έχουμε ματσάρα Νικς – Μπακς για δεύτερη φορά στην σεζόν φέτος. Η σεζόν μέχρι εδώ είναι περίεργη. Αν θέλαμε να κάνουμε ένα σχόλιο θα λέγαμε ότι έχουμε ελάχιστους απόλυτους πρωταγωνιστές. Ίσως μόνο ο Κάρι και οι Ουόριορς να ξεχωρίζουν. Όλοι οι υπόλοιποι είναι στην ίδια κατάσταση. Μία πάνω, μία κάτω. Αλλά ας αφήσουμε την γενικότερη κατάσταση, για μια ανάλυση και πάμε στα δικά μας.

Οι Νικς συνήλθαν από την ήττα από τους Καβαλίερς και έκαναν αυτό που έπρεπε κόντρα στους Σίξερς. Πήραν την νίκη, πήραν και ανάσες και επέστρεψαν στην βάση τους. Έχουν κερδίσει ήδη μια φορά τους Μπακς με 113-98 και θα ήθελαν να το κάνουν και δεύτερη φορά. Ο Ραντλ σκόραρε 32 πόντους και ανέδειξε το πρόβλημα στα κορμιά που έχει το Μιλγουόκι. Οι Νικς είναι στο 7-4 και σκοράρουν 111.7 πόντους ανά αγώνα. Σίγουρα θα θελήσουν να εκμεταλλευτούν τα πολλά προβλήματα των Μπακς, που τους κρατάνε πίσω.

Προγνωστικά NBA, Νικς – Μπακς (02:30): Οι Μπακς έχουν πολλά προβλήματα. Πήραν την νίκη κόντρα στους Σίξερς, που εκείνοι έχουν ακόμα περισσότερα. Ο Μίντλετον συνεχίζει εκτός, ο Λόπεζ το ίδιο και το rotation είναι πολύ σφιχτό. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παλεύει μόνος του και σε πολλές περιπτώσεις κερδίζει κιόλας, αλλά είναι δύσκολο κόντρα σε μια ολοκληρωμένη ομάδα όπως οι Νικς. Οι απώλειες δυσκολεύουν πάρα πολύ τους Μπακς φέτος. Είναι στο 5-6 με πολύ κόπο και τον Γιάννη να είναι ανεβασμένος. Σκοράρουν 107.7 πόντους ανά παιχνίδι. Δεν γίνεται να αγνοήσουμε και πάλι ότι ο Έλληνας σταρ είναι εξαιρετικός και ικανός να κρατήσει ένα ματς μόνος του.

Θα πάμε στοίχημα με το «διπλό» των Μπακς με +11.5 πόντους χάντικαπ και Over 208.5, με απόδοση 1.91 (Stoiximan). Εκμεταλλευόμαστε ότι είναι αουτσάιντερ οι Μπακς και παίρνουμε το ποσοστό τους. Πρωταθλητές είναι και θα παλέψουν. Το κάνουν σε κάθε ματς.

Δες όλα τα προγνωστικά μπάσκετ

Προγνωστικά NBA, Μπουλς – Μάβερικς (03:00): Συνεχίζουμε με τα προγνωστικά NBA και πάμε στο Σικάγο για την αναμέτρηση των Μπουλς με τους Μάβερικς. Δύο ομάδες που πατάνε στα playoffs, αλλά έχουν διαφορετική δυναμική. Ανεβασμένες και οι δύο, αλλά με αρκετά ερωτηματικά. Οι Μπουλς κόντρα στους Νετς έδειξαν πράγματα που μας έπεισαν. Μεγάλη νίκη, η οποία τους έκανε να συνέλθουν και από τις δύο ήττες από τους Σίξερς. Είναι στο 7-3, 4-2 στην έδρα τους, αλλά στην καλή τους ημέρα μπορούν να κερδίσουν τον οποιονδήποτε. Το έδειξαν και κόντρα στο Μπρούκλιν. Παίζουν ωραίο μπάσκετ, σκοράρουν 108.9 πόντους, με τον ΝτεΡόζαν να είναι πρώτος σκόρερ. Κάνει σπουδαία δουλειά και μαζί όλοι μοιάζουν ως ένα εξαιρετικό σύνολο. Σίγουρα έχουν σκαμπανεβάσματα, αλλά μπορούν να κερδίσουν όλες τις ομάδες.

Προγνωστικά NBA, Μπουλς – Μάβερικς (03:00): Οι Μάβερικς από την πλευρά τους έρχονται από 3 νίκες. Ανέβηκαν και αυτοί στο 7-3 και ξεπέρασαν γρήγορα την ήττα από τους Χιτ. Η ομάδα του Ντάλας έστω και δύσκολα κάνει αυτό που πρέπει. Έχει σταρ στο παρκέ και τον τρόπο να κερδίζει παιχνίδια που δεν καθαρίζει από την αρχή. Σκοράρει 102.4 πόντους ανά παιχνίδι με τον Ντόντσιτς να σκοράρει τους 24.9 από αυτούς. Προέρχονται από τρεις συνεχόμενες νίκες με Σπερς, Σέλτικς, Πέλικανς. Η χαμηλή δυναμικότητα των αντιπάλων βοήθησε να πάρουν νίκες και ψυχολογία. Τώρα έχουν την μεγάλη πρόκληση μπροστά τους. Για να κερδίσουν τους Μπουλς θα πρέπει να παίξουν το καλύτερο τους μπάσκετ.

Θα πάμε στοίχημα με τον «άσο» των Μπουλς με χάντικαπ -3.5 και απόδοση 1.91 (Stoiximan). Η έδρα και η ποιότητα των «Ταύρων» μας πείθει και ποντάρουμε στην νίκη τους. Όλοι θα δυσκολευτούν να περάσουν από εκεί.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Διαβάστε επίσης