Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με 3.10 για την πρόκριση ο Ολυμπιακός

Με 3.10 για την πρόκριση ο Ολυμπιακός
Τετάρτη, 9 Φεβρουαρίου 2022 - 10:09

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει αήττητος την πορεία του στην κορυφή της Super League, μετά και το 'διπλό' στη Νίκαια με σκορ 3-0 επί του Ιωνικού. Οι Πειραιώτες διατηρούν ένα προβάδισμα εννέα βαθμών στην κορυφή και πλησιάζουν στα playoffs ως το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο. Τώρα όμως έχουν μπροστά τους ένα ματς που κρύβει παγίδες, καθώς είχαν ηττηθεί με σκορ 2-1 από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν κάνει ουσιαστικά βήματα για την παραμονή τους στην κατηγορία, δεν είναι όμως σε καλή κατάσταση και μετρούν τρεις συνεχόμενες ήττες. Έχουν πάντως το περιθώριο να ρίξουν το βάρος στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, ματς που αποτελεί μια πολύ μεγάλη πρόκληση και συνάμα ευκαιρία να πετύχουν μια ιστορική πρόκριση.

Ο Μαρτίνς θα προχωρήσει σε ροτέισον, όμως το ρόστερ του είναι γεμάτο λύσεις πρώτης γραμμής για το επίπεδο του εγχώριου ποδοσφαίρου. Την ίδια στιγμή ο Παναιτωλικός είναι ομάδα που δεν κλείνεται και τολμά, η φιλοσοφία του ωστόσο συχνά ευνοεί τους ποιοτικότερους αντιπάλους. Η επιλογή Ολυμπιακός με χάντικαπ -1 και over 6,5 κόρνερ για τους 'ερυθρόλευκους' στο ματς, σε απόδοση 3.10 στο MatchCombo της Stoiximan.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Διαβάστε επίσης

Στοίχημα: Με τα γκολ στο Τορίνο

Στοίχημα: Με τα γκολ στο Τορίνο

Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε την πιο δυνατή από τις σημερινές προτάσεις, που έρχεται από τη Serie A και την αναμέτρηση Γιουβέντους - Βερόνα.