Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προγνωστικά Κυπριακού Super Cup: Άρης Λεμεσού – Ομόνοια

Προγνωστικά Κυπριακού Super Cup: Άρης Λεμεσού – Ομόνοια
Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2023 - 11:59

Ημέρα Super Cup σήμερα στην Κύπρο και το φίλαθλο κοινό θέλει να δει τα αποκαλυπτήρια του Άρη Λεμεσού αλλά και της Ομόνοιας. Εδώ θα βρείτε τα προγνωστικά μας από το παιχνίδι Άρης Λεμεσού - Ομόνοια και μπορείτε να κάνετε τις επιλογές σας για στοίχημα.

Προγνωστικά Άρης Λεμεσού - Ομόνοια

Η πρωταθλήτρια ομάδα της περσινής ποδοσφαιρικής χρονιάς, αυτή του Άρη Λεμεσού, θέλει με βάση τα λόγια του προπονητή της, Aleksey Shpilevski, να δείξει σήμερα ποιοι είναι οι πρωταθλητές. Μας παρουσίασαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο την περασμένη σεζόν και δίκαια κατέκτησαν το πρωτάθλημα.

Αυτό που περιμένουμε εμείς είναι να συνεχίσει ο Άρης Λεμεσού από εκεί που έμεινε πέρσι και να δούμε ξανά άμεσο και επιθετικό ποδόσφαιρο από την «Ελαφρά Ταξιαρχία». Επίσης, σε αυτό το παιχνίδι, ο Aleksey Shpilevski, θέλει να παίξει με τις μηχανές στο... φουλ για να ανεβάσει ρυθμούς εν όψει Μπάτε την ερχόμενη Τετάρτη.

Όσον αφορά την Ομόνοια, συνεχίζει με τον Σοφρώνη Αυγουστή και σίγουρα θέλει να ξεχάσει την περσινή της πορεία στο πρωτάθλημα. Μόνο καλό πράγμα από πέρσι είναι η κατάκτηση του κυπέλλου. Πάει σε αυτόν τον αγώνα ως η πολυνίκης του θεσμού καθώς μετράει 17  κατακτήσεις μετά από 23 συμμετοχές.

Στο στοιχηματικό κομμάτι, οφείλουμε να βάλουμε στο παιχνίδι μας το over 2.5. Λέμε ότι οφείλουμε καθώς σε απόδοση 2,25 στη Bwin με Προσφορά* χωρίς κατάθεση και τριπλή προσφορά γνωριμίας δεν μπορούμε να το παραβλέψουμε. Είναι ένας αγώνας χωρίς άγχος και που έχει ως κίνητρο τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Ο Άρης είναι η ομάδα που μας χάρισε πολλά over 2.5 πέρσι και ο λόγος είναι το ποδόσφαιρο που παίζει. Αν κάποιος θέλει μεγαλύτερη απόδοση, τότε μπορεί να συνδυάσει τον άσο μαζί με τα γκολ καθώς έτσι θα πάρει απόδοση 4,70 στο Betshop με Δώρα* και προσφορές* to the point. Κέρδισε και τις 3 φορές την Ομόνοια μέσα στο 2023 ο Άρης και πάει απόψε για το 4 στα 4. Εμείς θα κρατήσω απλά το over2.5 για τα προγνωστικά στο Άρης - Ομόνοια.

Οι ενισχυμένες* αποδόσεις

Ο τελικός του Super Cup Άρης Λεμεσού - Ομόνοια έχει και επιλογές με ενισχυμένες* αποδόσεις και θα τις δούμε στην παρούσα στήλη με τα προγνωστικά. Συγκεκριμένα, η Novibet έχει τρεις επιλογές σε αποδόσεις από 4,50 έως και 6,50. Η επιλογή να σκοράρει ο Άρης και στα δύο ημίχρονα έχει απόδοση 4,50. Η επιλογή του G/G, over 2,5 και over 9,5 κόρνερ έχει απόδοση 6,00, ενώ η επιλογή να κριθεί ο τελικός στα πέναλτι και να κερδίσει η Ομόνοια έχει 6,50.

Προγνωστικά Super Cup Κύπρου - Betmarket Προγνωστικά (21/07)

21/07, 20:30 Άρης Λεμεσού – Ομόνοια Over 2,5 @2.25

Διαβάστε επίσης

Conference League με 3.20, 4.00 και Mission!

Conference League με 3.20, 4.00 και Mission!

Προκριματικά Conference League: Με άγνοια κινδύνου τα Τίρανα στο Μπατούμι, προβάδισμα για τη Νέμαν κόντρα στη Βαντούζ