Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καλησπερίζει τους Βέλγους και πληρώνει ο Θρύλος!

 Καλησπερίζει τους Βέλγους και πληρώνει ο Θρύλος!
Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2023 - 10:26

Ο «Θρύλος» επιστρέφει! Η προετοιμασία τελείωσε και ο Ολυμπιακός ξεκινά το ευρωπαϊκό του ταξίδι από το «καμίνι» του «Γ.Καραϊσκάκης» με το παιχνίδι κόντρα στη Γκενκ.

Οι Πειραιώτες άφησαν ήδη πίσω τους την περσινή σεζόν και το σύνθημα για την αντεπίθεση κυριαρχεί παντού στις τάξεις της ομάδας. Η διοίκηση έδωσε τα κλειδιά στον Ντιέγκο Μαρτίνεθ και ο Ισπανός τεχνικός καλείται να κάνει το αυτονόητο για το επίπεδο, το DNA και την φανέλα του Ολυμπιακού: Να ξεκινήσει με το δεξί για μία καλή ευρωπαϊκή πορεία.

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την Γκενκ (22:00) στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως είναι το φαβορί για τη νίκη. Ο Ολυμπιακός, που ενισχύθηκε σημαντικά με τους Ιμπόρα, Κίνι, Αλεξανδρδόπουλο, Πορόζο, Φρέιρε και Ελ Καμπί, έχει την απαιτούμενη εμπειρία και ποιότητα για να ξεπεράσει κάθε δυσκολία και να δώσει χαρά στον κόσμο του. Σε απόδοση 2.10 η νίκη για τους γηπεδούχους.

Στα φιλικά φάνηκε ξεκάθαρα η πρόθεση του Μαρτίνεθ να δημιουργήσει μία ομάδα που θα έχει την κατοχή και που θα προσπαθεί να απειλεί συνεχώς την αντίπαλη άμυνα με σωστή και σύγχρονη ποδοσφαιρική λογική. Η Γκενκ έδειξε στα πρώτα φετινά της ματς πως έχει προβλήματα στο αμυντικό της κομμάτι και ο Ολυμπιακός μπορεί να επιβάλλει από νωρίς τον ρυθμό του: Στο 1.75 το ενδεχόμενο να σκοράρουν πρώτοι οι γηπεδούχοι στην αναμέτρηση.

Αν το τρένο μπει από νωρίς στις ράγες, τότε είναι δεδομένο πως ο Θρύλος θα μπορέσει να κυριαρχήσει απόλυτα στο γήπεδο και να βγάλει τις επιθετικές αρέτες του, τόσο σε ατομικό, όσο και σε ομαδικό επίπεδο. Η Γκενκ δεν έχει το ειδικό βάρος για να ανταπεξέλθει και το σενάριο για νίκη του Ολυμπιακού και στα δύο ημίχρονα συνοδεύεται με απόδοση στο 6.30.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διαβάστε επίσης