Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ με Stoiximan Master

Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ με Stoiximan Master
Κυριακή, 6 Αυγούστου 2023 - 10:50

Λίγο πριν τη σέντρα στην Premier League, έρχεται το ορεκτικό για τους Άγγλους φιλάθλους με το FA Community Shield, σε μια αναμέτρηση που έρχεται με Stoiximan Master: Βρίσκεις σκορ και 1ο σκορ προβλέποντας δωρεάν και κερδίζεις*!

Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 10.000€ εντελώς δωρεάν* σε ένα παιχνίδι!

Το συγκεκριμένο τρόπαιο το διεκδικούν Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ. Οι «πολίτες» σάρωσαν στο διάβα τους την περσινή σεζόν. Κατέκτησαν το Champions League, το FA Cup αλλά και την Premier League. Πραγματοποίησαν απίθανο «σπριντ» στην κούρσα του τίτλου και από τη στιγμή που πάτησαν στην κορυφή, δεν την αποχωρίστηκαν ποτέ.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα είχε μια σειρά από πρωταγωνιστές, δεδομένα ωστόσο ο Έρλινγκ Χάαλαντ ήταν αυτός που έκανε την διαφορά. Στο πρόσωπο του Νορβηγού στράικερ, η Σίτι βρήκε τον εκτελεστή που της έλειψε τα προηγούμενα χρόνια. Σε 53 συμμετοχές για όλες τις διοργανώσεις, ο Χάαλαντ σκόραρε 52 γκολ! Το ρόστερ έχει παραμείνει ίδιο σε σημαντικό βαθμό, έστω κι αν ο Γκουαρδιόλα εξακολουθεί να αναζητά παίκτες στο μεταγραφικό παζάρι. Γκιουντογάν και Μαχρέζ αποχώρησαν, αποκτήθηκε ο Κόβατσιτς.

Η Άρσεναλ πέρασε πολλές εβδομάδες στην κορυφή της Premier League, ωστόσο μόλις έφτασε η ώρα της αλήθειας... κατέρρευσε. Λύγισε από την πίεση, ξέμεινε από ιδέες, έχασε το μομέντουμ και μαζί τον τίτλο. Έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο ωστόσο, ο Αρτέτα πήρε το 110% από το ρόστερ του, ήταν όμως ξεκάθαρο πως δεν μπορούσε να ολοκληρώσει την υπέρβαση. Τερμάτισε 2η στο πρωτάθλημα και μπαίνει στη νέα σεζόν με ακόμη μεγαλύτερες φιλοδοξίες.

Τσάκα και Μαρί έφυγαν για Λεβερκούζεν και Μόντσα αντίστοιχα, εντούτοις οι Λονδρέζοι μοιάζουν ενισχυμένοι από το μεταγραφικό πάρε - δώσε καθώς απέκτησαν τους Ντέκλαν Ράις, Κάι Χάβερτς και Γιούριεν Τίμπερ. Ενισχύοντας σημαντικά και τις τρεις γραμμές του γηπέδου. Πρώτο επίσημο τεστ για την Άρσεναλ και πολύ σημαντικό απέναντι στη Σίτι. Όχι τόσο για την βαρύτητα του τροπαίου, όσο γιατι θα δείξει σε τι βαθμό είναι έτοιμη να κοντράρει το φαβορί -και φέτος- για τις τρεις εγχώριες διοργανώσεις.

Δεδομένα οι ομάδες δεν είναι έτοιμες αυτή την εποχή, τουλάχιστον όσον αφορά το πραγματικό εύρος των δυνατοτήτων τους. Παίζουν όμως για έναν τίτλο, έστω κι αν είναι περισσότερο θέμα γοήτρου. Η Μάντσεστερ Σίτι εξακολουθεί να είναι ένα επίπεδο πάνω, ωστόσο η Άρσεναλ θέλει να στείλει το μήνυμα της ενόψει της νέας σεζόν. Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Να σκοράρει ο Χάαλαντ & Over 3,5 κόρνερ 1ο ημίχρονο σε απόδοση 3.90 στο Bet Builder της Stoiximan.

Cosmote TV 2 μήνες δώρο* από την Stoiximan!

Η δράση ξεκινά και μπορείς να την απολαύσεις στην Cosmote TV με την σούπερ προσφορά* της Stoiximan!

Το ξεκίνημα μιας σεζόν σε βάζει στο παιχνίδι. Η Stoiximan σου προσφέρει τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις μερικά από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα μέσα από την πλατφόρμα της Cosmote TV.

Πώς; Με μία εκπληκτική προσφορά* γνωριμίας για να απολαύσεις δώρο* 2 μήνες το πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο της Cosmote TV!

Super προσφορά* γνωριμίας: Κωδικός “COSMOTETV”

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Διαβάστε επίσης