Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σημεία σε όλη την Ευρώπη σε απόδοση 12,82

Σημεία σε όλη την Ευρώπη σε απόδοση 12,82
Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2023 - 13:00

Τρεις αναμετρήσεις έχει συγκεντρώσει το Freetips247.com από το πρόγραμμα της Παρασκευής (27/10).

Κρίσταλ Πάλας vs Τότεναμ

Απτόητη συνεχίζει η Τότεναμ στην Premier League, ούσα στην κορυφή της βαθμολογίας. Η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου την περασμένη αγωνιστική επικράτησε άνετα με 2-0 της Φούλαμ και με αυτόν τον τρόπο έφτασε τους 23 βαθμούς στην πρώτη θέση της Premier League, χωρίς να έχει δεχθεί ακόμα ήττα! Από την άλλη η Κρίσταλ Πάλας δεν έχει βρει ακόμα τα πατήματά της τη φετινή σεζόν ειδικά στα έξι τελευταία παιχνίδια, όπου μετράει 3 ήττες, 2 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα. Το εντυπωσιακότερο όλων είναι ότι η Κρίσταλ δεν έχει νίκη κόντρα στη Τότεναμ στα τελευταία 3 μεταξύ τους ματς. Βάσει φόρμας θα κρατήσουμε το2 & Over 1.5 για την Τότεναμ σε απόδοση 2.10.

Χιρόνα vs Θέλτα

Την εντυπωσιακή της πορεία συνεχίζει η Χιρόνα στη La Liga, ούσα στην δεύτερη θέση της κατάταξης με 25 βαθμούς. Στα τελευταία 6 παιχνίδια της μετράει μόλις 1 ήττα, έχοντας παράλληλα πέντε νίκες. Από την άλλη η Θέλτα απογοητεύει έως τώρα στο πρωτάθλημα, μιας και βρίσκεται στην 18η θέση της κατάταξης με 6 βαθμούς. Μάλιστα, στα 6 τελευταία ματς αγνοεί τη νίκη, μετρώντας 4 ήττες και 2 ισοπαλίες. Η ομάδα του Τάσου Δουβίκα τελευταία φορά που νίκησε την Χιρόνα εκτός έδρας ήταν στις 26 Αυγούστου του 2022. Η ιστορία των αναμετρήσεων μας οδηγεί στο GG αλλά βάσει φόρμας θα το συνδυάσουμε με τον1 της Χιρόνα στην απόδοση 3.30.

Τζένοα vs Σαλερνιτάνα

Την τριάδα μας συμπληρώνει το παιχνίδι της Τζένοα με την Σαλερνιτάνα. Ενα ματς στο οποίο αμφότερες ψάχνουν γιατροσόφι μιας και βρίσκονται σε τραγική φόρμα. Από τη μία η Τζένοα μετράει μόλις 1 νίκη στα τελευταία 6 ματς, έχοντας παράλληλα 3 ήττες και 2 ισοπαλίες. Από την άλλη δε η Σαλερνιτάνα έχει ξεχάσει τι πάει να πει νίκη, μετρώντας 4 ήττες και 2 ισοπαλίες στις τελευταίες 6 αγωνιστικές της Serie A. Η γηπεδούχος βρίσκεται στην 15η θέση της βαθμολογίας με 8 βαθμούς και στο +4 από την αποψινή της αντίπαλο. Πάντως, όταν παίζει εντός έδρας, η Τζένοα δεν έχει χάσει από την Σαλερνιτάνα στους τελευταίους 5 αγώνες. Γι' αυτό και κρατάμε τον 1 στο 1.85.

Η πρόβλεψη του Freetips247.com

Κρίσταλ Πάλας vs Τότεναμ 2 & Over 1.5 (2.10)

Χιρόνα vs Θέλτα GG & 1 (3.30)

Tζένοα vs Σαλερντιάνα 1 (1.85)

Απόδοση τετράδας: 12.82

Διαβάστε επίσης