Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Κυριακή (3/3)

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Κυριακή (3/3)
Κυριακή, 3 Μαρτίου 2024 - 11:25

Ανάλυση και προγνωστικά

Κυριακή σήμερα και οι επιλογές στο στοιχηματικό κουπόνι είναι πολλές. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over,το Goal / Goal, το παρολί και το σημείο της ημέρας.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (17:30): Άλλο ένα ντέρμπι του Μάντσεστερ που ξεκινάει με μεγάλο φαβορί τη Σίτι, η οποία έχει κερδίσει τα 5 από τα 6 (5-0-1) τελευταία. Είναι ένα από τα 5 συνεχόμενα ντέρμπι (Λίβερπουλ εκτός, Νιούκαστλ εντός για το Κύπελλο, Άρσεναλ εντός, Άστον Βίλα εντός) που δίνει, την ώρα που υπάρχει και το Champions League. Θυμίζουμε, την προσεχή Τετάρτη (6/3) υποδέχεται την Κοπεγχάγη, στον δεύτερο αγώνα των «16», μετά το 3-1 στη Δανία. Επίσης, στον πρώτο γύρο είχε κάνει επίδειξη δύναμης με 3-0, με δύο γκολ του Χάαλαντ και ένα του Φόντεν. Ο Γκουαρντιόλα, όπως πάντα, κρατάει χαμηλά την μπάλα και τονίζει ότι περιμένει πώς και πώς αυτά τα δύσκολα και συνεχόμενα παιχνίδια που προαναφέραμε. Εκτός για το Μάντσεστερ Σίτι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο Γκβάρντιολ (κεντρικός αμυντικός) και ο Γκρίλις (εξτρέμ).

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (17:30): Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πηγαίνει στο «Έτιχαντ» με μία σειρά από πολλές απουσίες. Και οι περισσότερες είναι πολύ σημαντικές. Εκτός πλάνων του Τεν Χαγκ έχουν τεθεί οι Μαρτίνες (κεντρικός αμυντικός), Σο (αριστερό μπακ), Μαλάσια (αριστερό μπακ), Μαγκουάιρ (κεντρικός αμυντικός), Χόιλουντ (επιθετικός), Μαρσιάλ (επιθετικός), Μάουντ (μεσοεπιθετικός), Γουάν-Μπισάκα (δεξί μπακ). Επίσης, Φερνάντες και Βαράν λογικά θα είναι έτοιμοι για το μεγάλο ντέρμπι όπου η Γιουνάιτεντ θέλει να κάνει «θόρυβο». Προέρχεται από τη ζόρικη πρόκριση επί της Νότιγχαμ Φόρεστ με 1-0, με το γκολ του Κασεμίρο στο 89’ και ενώ πριν είχε χάσει 2-1 από τη Φούλαμ, στο «Ολντ Τράφορντ», με τέρμα στο 97’. Για την ιστορία, η τελευταία φορά που η Γιουνάιτεντ κέρδισε μέσα στο σπίτι της Σίτι, ήταν τρία χρόνια πριν (7 Μαρτίου 2021) το 2-0 με τέρματα από Φερνάντες, Σο.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΒΟΛΟΣ (19:30): Δεύτερη σερί ανατροπή για τον Ολυμπιακό, που πέρασε νικηφόρα και από το Αγρίνιο. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 33', ωστόσο διατήρησε την υπομονή του και μεθοδικά έφτασε ως την ανατροπή. Την οποία ολοκλήρωσε ο Ελ Καμπί στο 79', με τον Μαροκινό φορ να διανύει περίοδο καταπληκτικής φόρμας. Με τον Μεντιλίμπαρ στην τεχνική ηγεσία, οι Πειραιώτες μετράνε πέντε σερί νίκες. Δύο με τη Φερεντσβάρος, το μεγάλο «διπλό» στην Τούμπα καθώς και τις back to back ανατροπές με Αστέρα και Παναιτωλικό. Σε συνδυασμό με την επιστροφή ενός βαθμού από το CAS, ο Ολυμπιακός είναι πλέον στο -4 από την κορυφή της Stoiximan Super League. Και έχει πλέον ρεαλιστικές ελπίδες για τον τίτλο, όσο κι αν η αποστολή του είναι εξ ορισμού δύσκολη. Κίνι και Φορτούνης είναι τιμωρημένοι. Εκτός αποστολής και οι Ντόι, Καμπράλ, Ιμπόρα, Καρβάλιο. Διαθέσιμος ξανά ωστόσο ο Μπιανκόν, μέσα και οι Όρτα, Κάρμο, Ροντινέι.

Πως να κερδίσεις στη ρουλέτα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΒΟΛΟΣ (19:30): Μεγάλο τρίποντο για τον Βόλο απέναντι στον ΟΦΗ, το πρώτο με τον Χρήστο Κόντη στον πάγκο. Μάχη για την παραμονή δίνει η ομάδα της Μαγνησίας και πήρε ψυχολογία για τη συνέχεια. Έδειξε χαρακτήρα ο Βόλος, καθώς έμεινε πίσω στο σκορ μόλις στο 13' αλλά τα έδωσε όλα για την ανατροπή. Ισοφάρισε πριν το ημίχρονο και στο δεύτερο μέρος βρήκε άλλα δύο τέρματα για το τελικό υπέρ του 3-1. Δεν εντυπωσίασε, ήταν ωστόσο αποτελεσματικός και πήγε με αποφασιστικότητα στη μπάλα. Είναι χαρακτηριστικό πως με τρεις on target τελικές και 0.59 xG βρήκε τρία γκολ στο ματς! Μπόλικες απουσίες για το ματς στο Φάληρο, καθώς εκτός είναι οι τιμωρημένοι Καλογερόπουλος, Άλχο, Τσοκάνης, Γκλάβτσιτς και Γκαρσία. Τρουιγιέ και Λούνα δεν είναι επίσης τη διάθεση του Κόντη.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Διαβάστε επίσης

Άξια συζήτησης η Γιουνάιτεντ

Άξια συζήτησης η Γιουνάιτεντ

Το μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ μεταξύ Σίτι και Γιουνάιτεντ ξεχωρίζει από το σημερινό κουπόνι και το BetMarket.gr έχει τα προγνωστικά.