Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φορτσάρει ο Θρύλος και πληρώνει στο 2,55!

Φορτσάρει ο Θρύλος και πληρώνει στο 2,55!
Κυριακή, 7 Απριλίου 2024 - 09:25

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στη Λαμία (17:00) για το δεύτερο σερί «τρίποντο» στα Playoffs που θα φέρει ακόμα πιο κοντά την κορυφή!

Ο Θρύλος ξύπνησε και άρχισε την αντεπίθεσή του στα Playoffs της Super League! Μετά τις ήττες στα δύο ντέρμπι με Παναθηναϊκό (1-3) και ΑΕΚ (1-0) η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε εξαιρετική εμφάνιση και με το 3-0 επί του Άρη στο «Γ. Καραϊσκάκης» έκανε σεφτέ.

Η απόσταση από την πρώτη θέση παραμένει σημαντική (-6) αλλά οι «ερυθρόλευκοι» με 60 βαθμούς θέλουν να εξαντλήσουν τις ελπίδες τους για την πλήρη ανατροπή τίτλου, έχοντας δείξει πως τίποτα δεν έχει τελειώσει πριν το… σφύριγμα της λήξης.

Όπως αντίστοιχα έγινε και στην Ευρώπη, με το επικό 1-6 επί της Μακάμπι που έδωσε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Conference League και το μεγάλο ραντεβού με τη Φενέρ, αρχής γενομένης από το Φάληρο σε λίγα 24ωρα (11/4).

Πριν όμως από το ραντεβού με την ιστορία με φόντο τους «4», ο Ολυμπιακός καλείται να κάνει το καθήκον του στη Λαμία και να έχει τη δυνατότητα να πλησιάσει την κορυφή ανάλογα με τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής.

Το «τρίποντο» είναι μονόδρομος απέναντι στην ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου, όπως και η ρεβάνς για την ήττα στην κανονική περίοδο (1-0) που έβαλε τέλος στο απόλυτο των Πειραιωτών στις αναμετρήσεις με την ομάδα της Φθιώτιδας στο πρωτάθλημα (13/13).

Μάλιστα στα τέσσερα παιχνίδια που είχαν προηγηθεί οι «ερυθρόλευκες» νίκες ήταν με απαραβίαστη εστία. Το «διπλό» στη Λαμία χωρίς ο Ολυμπιακός να δεχθεί γκολ είναι σε απόδοση 1.87.

Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ καλείται να είναι συγκεντρωμένη παρότι ακολουθεί η πρώτη αναμέτρηση με την τουρκική ομάδα και να επιβεβαιώσει πόσο ευάλωτη είναι η αντίπαλη άμυνα, η οποία στα τελευταία 7 παιχνίδια έχει δεχθεί τουλάχιστον 2 τέρματα. Η επικράτηση του Ολυμπιακού και στα δύο ημίχρονα προσφέρεται σε απόδοση 2.55.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διαβάστε επίσης

Με Bet Builder και Seri στα Playoffs

Με Bet Builder και Seri στα Playoffs

Η ΑΕΚ το «πρέπει» στο ντέρμπι «Δικεφάλων», για το μομέντουμ στη Λαμία ο Ολυμπιακός, ζόρικη έξοδος για τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ανάλυση και προγνωστικά.

Η αντίδραση της Γιουβέντους

Η αντίδραση της Γιουβέντους

Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Γιουβέντους και Φιορεντίνα ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα της Serie A και το BetMarket.gr έχει τα προγνωστικά.