Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Από... Γαλλία!

Από... Γαλλία!
Δευτέρα, 16 Μαΐου 2011 - 16:41

Σχετικά μεγάλο είναι το σημερινό κουπόνι, αν αναλογιστεί κανείς ότι η Δευτέρα είναι μια μέρα με λίγα ματς. Εμείς θα ποντάρουμε σε δύο παιχνίδια από την Γαλλία και οι επιλογές μας θα είναι με βαθμολογικό κίνητρο, τώρα που τα πρωταθλήματα βρίσκονται στην τελική… ευθεία.

Πρώτη μας επιλογή είναι από την πρώτη κατηγορία. Εκεί η Λιόν παίζει στην έδρα της Μπρεστ. Οι δύο ομάδες έχουν διαφορετικούς στόχους, με τους γηπεδούχους να παλεύουν για την παραμονή και τους φιλοξενούμενους για την έξοδο τους στο Champions League. Η Λιόν, είναι σαφώς καλύτερη ομάδα και εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να πάρει το «τρίποντο»!

Το άλλο ματς θα είναι από την δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας. Η Λε Μαν υποδέχεται την αδιάφορη Λαβάλ. Οι γηπεδούχοι έχουν σαν στόχο την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία και αν πάρουν σήμερα (16/05) το «τρίποντο» τότε θα μπουν στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος. Όπως γίνεται αντιληπτό, δύσκολα θα χαθεί αυτή η ευκαιρία.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

ΜΠΡΕΣΤ-ΛΙΟΝ 2 (1.85)

ΛΕ ΜΑΝ-ΛΑΒΑΛ 1 (1.45)

Διαβάστε επίσης

Ποντάρουμε στα πολλά γκολ

Ποντάρουμε στα πολλά γκολ

Μετά το ταμείο της Παρασκευής με δυάδα που πλήρωσε 4,48 απόδοση, η νέα πρόταση είναι χαμηλότερου ρίσκου, αλλά σίγουρα αξίζει.

Τριάδα «φωτιά»

Τριάδα «φωτιά»

Tρία σημεία θα επιλέξουμε από τα ματς του Σάββατου σε πολύ καλή απόδοση...