Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νίκη τίτλου για Βασιλεία

Νίκη τίτλου για Βασιλεία
Τετάρτη, 25 Μαΐου 2011 - 03:38

Με δύο αγώνες συνεχίζονται οι προτάσεις της στήλης, καθώς τα λίγα παιχνίδια που υπάρχουν, κρύβουν και αρκετές παγίδες, επομένως ας πάμε εκ του ασφαλούς.

Η Βασιλεία υποδέχεται την Λουκέρνη στην έδρα της και θέλει την νίκη για να μην μπει σε… περιπέτειες την τελευταία αγωνιστική. Σε περίπτωση νίκης, η ομάδα του Κοστάντσο κατακτά τον τίτλο του πρωταθλητή στην Ελβετία.

Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από βαριά ήττα την προηγούμενη αγωνιστική από την Ζυρίχη στην έδρα τους και δεν έχουν και την καλύτερη ψυχολογία. Η νίκη της Βασιλείας είναι συμφωνεί και με την… παράδοση, αφού η Λουκέρνη έχει καταφέρει να επικρατήσει μόλις μια φορά της Βασιλείας, στα εννέα τελευταία τους παιχνίδια. Εύκολα ή δύσκολα η Βασιλεία θα τον πάρει τον άσο.

Μπόχουμ και Γκλάντμπαχ θα βρεθούν αντιμέτωπες ξανά, στον επαναληπτικό του μπαράζ ανόδου-υποβιβασμού. Η Γκλάντμπαχ στο πρώτο παιχνίδι είχε επικρατήσει με 1-0 και έχει το προβάδισμα παραμονής. Η Μπόχουμ διαθέτει πολύ δυνατή έδρα και στηρίζεται σε αυτό για να πάρει τη νίκη.

Το σίγουρο είναι ότι το παιχνίδι θα είναι αρκετά «κλειστό» καθώς οι δυο ομάδες δεν είναι και πολύ επιθετικές και αντιμετωπίζουν πρόβλημα στο σκοράρισμα. Επίσης η Γκλάντμπαχ θα παραταχτεί με στόχο την προάσπιση του αποτελέσματος της πρώτης μεταξύ τους αναμέτρησης. Το under φαίνεται πως είναι η λογικότερη επιλογή.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

ΒΑΣΙΛΕΙΑ – ΛΟΥΚΕΡΝΗ 1

ΜΠΟΧΟΥΜ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ UNDER

Διαβάστε επίσης

Στήριγμα ο άσος της Τρέλεμποργκ

Στήριγμα ο άσος της Τρέλεμποργκ

Λίγες οι επιλογές και σήμερα από το Κουπόνι, όμως μια δυνατή δυάδα, με αρκετά υψηλή απόδοση… βγαίνει και πάλι, ώστε να συνεχίσουμε να έχουμε επαφή με τα ταμεία.

Ένα και καλό!

Ένα και καλό!

Τέσσερα μόλις παιχνίδια έχει το κουπόνι της Τρίτης και εμείς θα επιλέξουμε ένα ματς, το οποίο έχει απόδοση 2.00!