Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Forthnet την τηλεοπτική παραγωγή των αγώνων της ΕΡΤ

Η Forthnet την τηλεοπτική παραγωγή των αγώνων της ΕΡΤ
Σάββατο, 25 Αυγούστου 2018 - 00:50

Μια από τις αποφάσεις του Δ.Σ. της Super League, το απόγευμα της Παρασκευής ανέφερε: «Η Forthnet/Nova θα αναλάβει την τηλεοπτική παραγωγή των αγώνων του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή που θα προβάλλει η ΕΡΤ». Τι σημαίνει αυτό;

Μετά και την εμπλοκή της ΕΡΤ στα δικαιώματα του πρωταθλήματος, καθώς αυτό αποφάσισε ο Βασιλειάδης, έπρεπε να βρεθεί η εταιρεία που θα έκανε την παραγωγή των μεταδόσεων. Η Λίγκα συνέταξε μια πρόκληση υποβολής ενδιαφέροντος για το θέμα αυτό. Την έστειλε την περασμένη Τρίτη σε 7 εταιρείες, οι οποίες έπρεπε να στείλουν τις προσφορές τους ως την Πέμπτη. Μέσα σε αυτή περιγράφονταν οι προδιαγραφές για τη μετάδοση των αγώνων, αλλά και το επίπεδο της κάλυψης.

Έξι από τις επτά εταιρείες έδειξαν ενδιαφέρον και απάντησαν, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι της Super League να κάνουν τη σχετική αξιολόγηση. Οι τομείς που εξετάστηκαν ήταν τα τεχνικά χαρακτηριστικά, η υλικοτεχνική υποδομή, η εμπειρία και τα οικονομικά δεδομένα των προτάσεων.

Στο Δ.Σ. της Λίγκας εξετάστηκαν όλες και κατέληξαν ομόφωνα στην πρόταση της NOVA. Δύο στοιχεία έπαιξαν καταλυτικό ρόλο. Από τη μια το οικονομικό, από την άλλη η κοινή βάση παραγωγής, ώστε να παρουσιάζεται και από τα δύο κανάλια ένα ομοιόμορφο προϊόν. Με τα ίδια γραφικά, την ίδια σκηνοθεσία. Με αυτή τη συμφωνία αυτό το πέτυχαν.

Διαβάστε επίσης

Εκεί βλέπουμε Θρύλο

Εκεί βλέπουμε Θρύλο

Όσοι δεν θα μπορέσουν να βρεθούν το βράδυ της Πέμπτης στο «Γ. Καραϊσκάκης», μπορούν να παρακολουθήσουν το ματς τηλεοπτικά.