Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και τέζα η Παρτιζάν!

Και τέζα η Παρτιζάν!
Τρίτη, 5 Νοεμβρίου 2013 - 01:05

Η Παρτιζάν πήγε με... τουπέ στο «Μαρακανά», ο Ερυθρός Αστέρας δεν την συγχώρεσε και θριάμβευσε στο μεγάλο ντέρμπι του Βελιγραδίου και του σερβικού πρωταθλήματος (1-0).

Φωτιά πήρε πλέον το πρωτάθλημα, αφού μετά από έντεκα αγωνιστικές οι «ερυθρόλευκοι» πλησίασαν στο πόντο την ηττημένη και μονίμως... πελάτισσα στα μεγάλα ματς Παρτιζάν.

Το αυτογκόλ του 36χρονου παρτιζάνου στόπερ Ομπράντοβιτς στο 18’ ήταν αρκετό για να στήσουν οι Delije το δικό τους πάρτι στο κατάμεστο «Μαρακανά», με τους φιλοξενούμενους να μην... χωνεύουν το κάζο και να δημιουργούν αρκετές εστίες φωτιάς στις εξέδρες του μεγαλύτερου σταδίου της χώρας.

Το ματς διακόπηκε προσωρινά λόγω των πυρκαγιών, ωστόσο συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε λίγο μετά με τις φωτιές να σιγοκαίνε, ενώ ο Αστέρας τελείωσε με δέκα λόγω της αποβολής του Λάζιτς στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων!

Την ώρα που οι οργανωμένοι του Αστέρα το... γλένταγαν, οι αντίστοιχοι της Παρτιζάν επιβεβαίωσαν τον εμφύλιο που επικρατεί στις τάξεις τους, αφού οι Γκρόμπαρι κατά την διάρκεια του ματς στο «Μαρακανά» χωρίστηκαν στα δύο -Αλκατράζ και Ζαπρανιέρι- και οι μεν πέταγαν φωτοβολίδες στους δε!

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Στογιάνοβιτς): Μπαΐκοβιτς, Βέσοβιτς, Λάζιτς, Κρνέτα, Μιγιαΐλοβιτς, Γκόγκιτς, Μίλιας (84’ Μλαντένοβιτς), Νίνκοβιτς (90’+1 Σαβίτσεβιτς), Πέτσνικ, Κασάλιτσα, Ντάουντα (88’ Μρντα).

ΠΑΡΤΙΖΑΝ (Ράσοβιτς): Στοΐκοβιτς, Ομπράντοβιτς, Όστοϊτς, Στάνκοβιτς, Βολκόφ, Γκουλάν, Μάρκοβιτς, Τζόιτς, Ζίβκοβιτς (86’ Γκρμπιτς), Νίνκοβιτς (69’ Λούκα), Κόιτς.

Διαβάστε επίσης

Νικητές τα αδέρφια μας!

Νικητές τα αδέρφια μας!

Μαθήματα εξέδρας παρέδωσαν οι Delije στο παιχνίδι του Ερυθρού Αστέρα με τον ΠΑΟ, για την Ευρωλίγκα.

Και η Σερβία... ΠΕΙΡΑΙΑΣ!

Και η Σερβία... ΠΕΙΡΑΙΑΣ!

ΕΛΛΗΝΙΚΑ συνθήματα φώναζαν τα αδέρφια μας στο «Μαρακανά» στο παιχνίδι με την Ραντνίτσκι, κατά του ΠΑΟ...

Στους «8» ο Αστέρας

Στους «8» ο Αστέρας

Με εντυπωσιακό τρόπο και τριάρα (3-0) επί της Ραντνίσκι ο Ερυθρός Αστέρας προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου.