Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ελπίζω να επιστρέψω σύντομα»

«Ελπίζω να επιστρέψω σύντομα»
Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016 - 15:48

Η Σάσκια Χίπε, ήταν η μεγάλη άτυχη του ντέρμπι με τον ΠΑΟ, αφού τραυματίστηκε στο γόνατο και ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε η Γερμανίδα στο osfp.gr: «Είμαι χαρούμενη που έκανα την επέμβαση στο Ιατρικό Κέντρο και που προγραμματίστηκε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Το ραντεβού κλείστηκε ακριβώς την επόμενη ημέρα από τον τραυματισμό μου και η επέμβαση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Είμαι ευγνώμων σε όλο το προσωπικό του Ιατρικού Κέντρου για την στήριξη και τις υπηρεσίες που μου παρείχε και στους ανθρώπους του Ολυμπιακού και τις συμπαίκτριές μου που ήταν στο πλάι μου και με ενίσχυσαν ψυχολογικά από την πρώτη στιγμή. Τώρα αισθάνομαι καλύτερα και ελπίζω σε μια γρήγορη και σωστή αποθεραπεία για να επιστρέψω σύντομα στις αγωνιστικές μου υποχρεώσεις και να ενισχύσω την ομάδα μου για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Διαβάστε επίσης

Στο ΣΕΦ ο Τσούπκοβιτς (pic)

Στο ΣΕΦ ο Τσούπκοβιτς (pic)

Ο Σέρβος ακραίος του Θρύλου βρίσκεται στο ΣΕΦ για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του μπασκετικού Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα.

Στο «Μελίνα Μερκούρη» η Χίππε (pic)

Στο «Μελίνα Μερκούρη» η Χίππε (pic)

Η Γερμανίδα διαγώνιος βρίσκεται στο κλειστό του Ρέντη και παρακολουθεί τον αγώνα της ανδρικής ομάδας βόλεϊ κόντρα στον Α.Π.Σ Κύζικο.