Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έτοιμος για τη Σουργκούτ

Έτοιμος για τη Σουργκούτ
Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017 - 17:46

Ο Ολυμπιακός δίνει την Τετάρτη τον σημαντικότερο αγώνα μέχρι τώρα στην φετινή του ευρωπαϊκή πορεία κόντρα στην Ούκρα - Σουργκούτ, με τους «ερυθρόλευκους» να θέλουν να υπερασπιστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη νίκη που πήραν στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, όπου ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει με 3-2.

Η ομάδα του Σλόμπονταν Μπόσκαν, ετοιμάζεται να αναχωρήσει για την Ρωσία, προκειμένου να προετοιμαστεί κατάλληλα για την κρίσιμη αναμέτρηση, με τον Ολυμπιακό να αναχωρεί αύριο.

Όλοι στην ομάδα, δηλώνουν έτοιμη για την πρόκριση, με τον Ολυμπιακό να χρειάζεται τη νίκη με οποιοδήποτε σκορ, προκειμένου να είναι αυτός που θα πάρει την πρόκριση στην φάση των «16» της διοργάνωσης, ενώ σε περίπτωση ήττας με 3-0 ή 3-1 και αν το σκορ έρθει και 3-2, ο Θρύλος θα χάσει την πρόκριση αν δεν κατακτήσει το «χρυσό» σετ.

Διαβάστε επίσης

Συνεχίζεται η προετοιμασία για την Θέτιδα

Συνεχίζεται η προετοιμασία για την Θέτιδα

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, αντιμετωπίζει την ομάδα της Βούλας στο κλειστό του Ρέντη, «Μελίνα Μερκούρη» και θέλει τη νίκη ώστε να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο απολογισμός της Ακαδημίας βόλεϊ

Ο απολογισμός της Ακαδημίας βόλεϊ

Τέσσερις νίκες σε πέντε ματς ήταν ο απολογισμός της Ακαδημίας βόλεϊ του Ολυμπιακού στις αναμετρήσεις του Σαββατοκύριακου, στο πλαίσιο των πρωταθλημάτων της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α..

Και τώρα η Σουργκούτ

Και τώρα η Σουργκούτ

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-1 του Παμβοχαϊκού εκτός έδρας και έδειξε ότι είναι έτοιμος για το παιχνίδι της χρονιάς κόντρα στη Σουργκούτ την Τετάρτη.