Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»
Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2017 - 08:33

Ένας μεγάλος Ολυμπιακός έκανε σμπαράλια τον ΠΑΟΚ χθες στο Ρέντη, τον κέρδισε με 3-0 σετ και πήρε το Λιγκ Καπ. Το τέταρτο από τα έξι που έχουν διεξαχθεί, δείγμα της θαυμάσιας δουλειάς που γίνεται στο Ρέντη. Οι Πειραιώτες, οι οποίοι ήταν καλύτεροι, δεν άφησαν σε χλωρό κλαρί τους αντιπάλους τους και πήραν δίκαια τη νίκη.

Όλο το ρεπορτάζ στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί. Επινίκια, δηλώσεις, ρεπορτάζ, παρασκήνια και όλα όσα δεν είδατε στην τηλεόραση.

Από εκεί και πέρα, όλα τα νέα του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού και τη μάχη που έχει να δώσει στη Βέροια, αλλά και τον μπασκετικό Θρύλο, που προετοιμάζεται για τον αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ.

Αυτά και άλλα πολλά στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί, μαζί με τη FREDDO.

Διαβάστε επίσης

«Συγκλονιστικός ο κόσμος»

«Συγκλονιστικός ο κόσμος»

Ο Μενέλαος Κοκκινάκης υποκλίθηκε στους ΓΑΥΡΟΥΣ, οι οποίοι εμψύχωσαν τους «ερυθρόλευκους» και οδήγησαν τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση του Λιγκ Καπ.

Το πανηγύρισε με την ψυχή του (pics)

Το πανηγύρισε με την ψυχή του (pics)

Τρομερή εμφάνιση από τον Κόνσταντιν Τσούπκοβιτς, ο οποίος καταχειροκροτήθηκε από τους ΓΑΥΡΟΥΣ – Ιδιαίτερη η σχέση του Σέρβου με τους «ερυθρόλευκους» οπαδούς!

«Αυτό το Κύπελλο είναι η αρχή»

«Αυτό το Κύπελλο είναι η αρχή»

Ως αρχή χαρακτήρισε την κατάκτηση του Λιγκ Καπ του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο ο ακραίος παίκτης του Θρύλου Γιάννης Ρουμελιωτάκης.