Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Βράζουν» στον Ολυμπιακό με τη μετάδοση

«Βράζουν» στον Ολυμπιακό με τη μετάδοση
Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2017 - 12:29

Ο Ολυμπιακός πήρε χθες μια πολύ μεγάλη και μάγκικη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ μέσα στην Πυλαία με 3-2 σετ, με τον Θρύλο ουσιαστικά να εξασφαλίζει έτσι την πρωτιά στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Volley League.

Ωστόσο, από χθες, έχει προκληθεί «θύελλα» αντιδράσεων, εξαιτίας της φάσης του Στιβαχτή, στο 4ο σετ, με τον ΠΑΟΚ να διαμαρτύρεται έντονα, ωστόσο το κάνει χωρίς λόγο.

Και αυτό γιατί η φάση είναι αρκετά ξεκάθαρη όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω εικόνα, μιας και δεν υπάρχει καμία παράβαση υπέρβασης.

Ωστόσο, στον Ολυμπιακό, «βράζουν» και με την μετάδοση της αναμέτρησης. Οι σπίκερ του αγώνα, έδιναν όλες τις αμφισβητούμενες φάσεις υπέρ του ΠΑΟΚ, χωρίς καν να έχουν προλάβει έστω να δουν ένα ριπλέι πριν κρίνουν.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα αφήσουν να περάσει στο… ντούκου το συγκεκριμένο ζήτημα και θα κινήσουν όλα τα μέσα τα οποία μπορούν ώστε να δικαιωθούν στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Διαβάστε επίσης

«Οι παίκτες μου έδειξαν χαρακτήρα»

«Οι παίκτες μου έδειξαν χαρακτήρα»

Ο Σλόμπονταν Μπόσκαν σε δηλώσεις του έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, οι οποίοι παρά τις απουσίες έδειξαν χαρακτήρα και πήραν τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Έτοιμη η Σάσκια (pic)

Έτοιμη η Σάσκια (pic)

Την Τσανάκαλε αντιμετωπίζει για το Challenge Cup απόψε ο Ολυμπιακός, με τη Γερμανίδα διαγώνιο του Θρύλου να προετοιμάζεται.

Το αφεντικό είναι ο Θρύλος!

Το αφεντικό είναι ο Θρύλος!

Ο Ολυμπιακός, παρότι αγωνίστηκε χωρίς τους Φιλίποφ, Αγκάμεζ και Νταφ, «κάρφωσε» τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη με 3-2 σετ και απέδειξε για πολλοστή φορά ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.