Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μια νίκη μακριά

Μια νίκη μακριά
Κυριακή, 16 Απριλίου 2017 - 23:31

Μια… ανάσα από την πρόκρισή της στους τελικούς της Α1 βρίσκεται η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, η οποία προηγείται με 2-0 στη σειρά με τον Παμβοχαϊκό.

Οι «ερυθρόλευκοι» στα δύο πρώτα παιχνίδια έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης και πέτυχαν δύο σχετικά εύκολες νίκες. Πλέον, η ομάδα του Σλόμπονταν Μπόσκαν χρειάζεται μια ακόμα νίκη για να προκριθεί στους τελικούς, όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των ΠΑΟΚ ή Παναθηναϊκό.

Το τρίτο παιχνίδι της σειράς είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη του Πάσχα και θα διεξαχθεί στο Βραχάτι. Το ματς θα ξεκινήσει στις 19:00 και σε περίπτωση νίκης οι «ερυθρόλευκοι» θα σφραγίσουν το εισιτήριό τους για τους τελικούς της Α1.

Διαβάστε επίσης

Του χρόνου - λίγο - πιο ψηλά!

Του χρόνου - λίγο - πιο ψηλά!

Αυτό που κατάφεραν φέτος τα κορίτσια της ομάδας του Ολυμπιακού, είναι πάρα πολύ μεγάλο και σπουδαίο - Του χρόνου, ένα σκαλοπάτι παραπάνω.

Γύρισαν οι «ερυθρόλευκες»

Γύρισαν οι «ερυθρόλευκες»

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού επέστρεψε την Κυριακή του Πάσχα στη βάση της και πλέον στρέφει το βλέμμα της στο δεύτερο παιχνίδι με τον ΑΟ Θήρας, για τα πλέι οφ της Α1.

«Ευχαριστώ πολύ τα κορίτσια»

«Ευχαριστώ πολύ τα κορίτσια»

Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, μετά το τέλος του τελικού κόντρα στη Μπούρσα, ευχαρίστησε τις παίκτριές του για την φετινή μεγάλη πορεία της ομάδας.