Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Με τέτοιο Αγκάμεζ δεν χάνει ο Ολυμπιακός»

«Με τέτοιο Αγκάμεζ δεν χάνει ο Ολυμπιακός»
Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017 - 21:11

Ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του πρώτου τελικού του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Σλόμπονταν Μπόσκαν σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του ματς δεν μπορούσε παρά να εκθειάσει τον Κολομβιανό παίκτη του, τονίζοντας ότι με αυτόν σε τέτοια κατάσταση δεν γίνεται να χάσουν οι Πειραιώτες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σλόμπονταν Μπόσκαν:

Για τη σημασία της νίκης κόντρα στον ΠΑΟΚ:

«Είναι πολύ σημαντικό που πήραμε το πρώτο ματς. Νομίζω ότι όλη η ομάδα έπαιξε αρκετά καλά στην άμυνα. Όπως είπες ο Αγκάμεζ ήταν ασταμάτητος. Με αυτόν σε τέτοια ημέρα και με όλους τους άλλους παίκτες να τον ακολουθούν σε πολλά και διαφορετικά κομμάτια του παιχνιδιού, κυρίως στην άμυνα και στα μπλοκ δεν γινόταν να χάσει ο Ολυμπιακός».

Για το πώς εξηγεί ότι ο Ολυμπιακός δεν ήταν τόσο καλός στην επίθεση, ωστόσο κέρδισε με 3-0 σετ τον ΠΑΟΚ:

«Είναι δύσκολο να σχολιάσω αυτό, καθώς δεν έχω ακόμη τα στατιστικά του ματς στα χέρια μου. Νομίζω όλη η ομάδα έπαιξε αρκετά καλά στην άμυνα. Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ δεν τα πήγε καλά στην επίθεση, καθώς εμείς αμυνόμασταν πολύ καλά. Κάθε ματς είναι ξεχωριστό και μπορεί να μην είσαι καλός στην επίθεση, αλλά οφείλεις να είσαι καλός σε άλλους τομείς, όπως κάναμε και έτσι κερδίσαμε».

Διαβάστε επίσης

«Κάναμε μόνο το πρώτο βήμα»

«Κάναμε μόνο το πρώτο βήμα»

Ο Μενέλαος Κοκκινάκης τόνισε πως ο Ολυμπιακός έκανε μόνο το πρώτο βήμα και θα πρέπει να παραμείνει συγκεντρωμένος για να πάρει το πρωτάθλημα.

«Πιστεύω στην ομάδα μας, έχουμε ακόμη πολλά να δώσουμε»

«Πιστεύω στην ομάδα μας, έχουμε ακόμη πολλά να δώσουμε»

Η Αρετή Τέζα σε δηλώσεις της στην εκπομπή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού αναφέρθηκε στην καταπληκτική πορεία της γυναικείας ομάδα βόλεϊ του Θρύλου και τόνισε πως εκείνη και οι συμπαίκτριές της έχουν πολλά ακόμη να δώσουν.