Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τέσσερις κούπες μέσα σε τρεις ημέρες

Τέσσερις κούπες μέσα σε τρεις ημέρες
Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017 - 17:34

Ένα φανταστικό τριήμερο, είναι αυτό που έρχεται για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Ο Ερασιτέχνης Θρύλος, είναι πανέτοιμος να συνεχίσει την συλλογή των τίτλων που κάνει σε όλα τα σπορ, με αποκορύφωμα το προσεχές τριήμερο.

Τρεις το Σάββατο και έναν την Δευτέρα.

Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Την Παρασκευή 28/04, η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, διεκδικεί με αξιώσεις κόντρα στην πανίσχυρη Σαμπαντέλ, την πρόκρισή της στον τελικό της Len Euroleague, όπου θα διεκδικήσει έναν ακόμα ευρωπαϊκό τίτλο.

Παράλληλα, την ίδια ημέρα, η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, στον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος της Volley League, και θέλει τη νίκη, ώστε να κάνει το 2-0 στη σειρά και να είναι μόλις ένα βήμα μακριά από την επιστροφή στην κορυφή, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο τρίτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων την ερχόμενη Δευτέρα 01/05 στο Ρέντη.

Το Σάββατο, ο Θρύλος, θα κατακτήσει, όχι μία, αλλά δύο κούπες μαζί. Και πως γίνεται αυτό; Μα είναι πολύ εύκολο.

Αρχικά το μεσημέρι του Σαββάτου η γυναικεία ομάδα μπάσκετ, αντιμετωπίζει στον Βύρωνα τον Αθηναϊκό, στον δεύτερο τελικό της Α1, και με νίκη, κατακτά το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα αλλά και νταμπλ και μάλιστα αήττητο. Αυτό το μεσημέρι.

Γιατί το απόγευμα, υπάρχει άλλη μια κούπα. Αυτή του πρωταθλήματος βόλεϊ των γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να αντιμετωπίζουν στο Ρέντη, τον Πανναξιακό, στον τρίτο τελικό μεταξύ των δύο ομάδων, με τον Θρύλο να είναι έτοιμος να πανηγυρίσει το 5ο διαδοχικό νταμπλ.

Έτσι, λοιπόν, το ερχόμενο τετραήμερο, είναι γεμάτο κούπες για τον Μεγαλύτερο Πολυαθλητικό Σύλλογο της χώρας, που συνεχίζει να γεμίζει με περηφάνεια όλους τους φιλάθλους του.

Και αυτός ο Σύλλογος, δεν είναι άλλος από τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης

Για το 2-0 ο Θρύλος

Για το 2-0 ο Θρύλος

Η ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού είναι έτοιμη να… καρφώσει ξανά τον ΠΑΟΚ αυτή τη φορά στην Πυλαία και να κάνει το 2-0 στη σειρά των τελικών του ελληνικού πρωταθλήματος.

MVP των ημιτελικών ο Αγκάμεζ

MVP των ημιτελικών ο Αγκάμεζ

Ο Κολομβιανός έκανε σμπαράλια την υποδοχή του Παμβοχαϊκού και κέρδισε με το σπαθί του τον τίτλο του MVP - «Το πιο σημαντικό για μένα θα είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα», δήλωσε ο Λατινοαμερικάνος.