Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πρέπει να διαχειριστούμε την κατάσταση»

«Πρέπει να διαχειριστούμε την κατάσταση»
Κυριακή, 7 Μαΐου 2017 - 23:57

Οι παίκτες του Ολυμπιακού πάλεψαν στον 5ο τελικό με τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και το φετινό πρωτάθλημα.

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Ντίμα Φιλίποφ τόνισε πως η ομάδα του έδωσε ότι είχε σε όλη τη σειρά και πλέον θα πρέπει να διαχειριστεί την κατάσταση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντίμα Φιλίποφ:

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, κέρδισε δίκαια, σε έναν τελικό πάντα κερδίζει ο καλύτερος. Δώσαμε πάνω από το 100%, αυτός είναι ο αθλητισμός, έχουμε καλές και άσχημες στιγμές, πρέπει να το διαχειριστούμε. Υπήρχε άγχος που μπορεί να βγήκε σε κακό. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλά. Όλοι οι παίκτες έδωσαν ότι είχαν αλλά δεν μα βγήκε. Δεν νομίζω πως αποσυντονιστήκαμε από το νίκη στην Πυλαία. Ντάντε και Σαφράνοβιτς είναι παίκτες τεράστιας κλάσης που όταν πρέπει πατούν το κουμπί και παίζουν σπουδαίο βόλεϊ. Ο ΠΑΟΚ ήταν πραγματικά καλύτερος από εμάς».

Διαβάστε επίσης

Τον κυρίευσε το άγχος!

Τον κυρίευσε το άγχος!

Ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικά αγχωμένος σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και γνώρισε την ήττα από τον ΠΑΟΚ με 3-1 σετ στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη»

«Δεν είχαμε καθόλου υπομονή»

«Δεν είχαμε καθόλου υπομονή»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Σλόμπονταν Μπόσκαν υποστήριξε πως οι παίκτες του δεν είχαν την απαιτούμενη υπομονή στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και έτσι έχασαν το ματς.

«Καμίνι» το Ρέντη (pics)

«Καμίνι» το Ρέντη (pics)

Οι ΓΑΥΡΟΙ έδωσαν δυναμικό «παρών» στο «Μελίνα Μερκούρη» και προσπάθησαν να δώσουν ώθηση στους παίκτες του Σλόμπονταν Μπόσκαν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.