Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δεν είχαμε καθόλου υπομονή»

«Δεν είχαμε καθόλου υπομονή»
Κυριακή, 7 Μαΐου 2017 - 23:54

Η έλλειψη υπομονής ήταν ένα σημαντικό κομμάτι που έπαιξε ρόλο στο να χάσει ο Ολυμπιακός τον 5ο τελικό με τον ΠΑΟΚ, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Σλόμπονταν Μπόσκαν.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού υπογράμμισε πως η ομάδα του αν και διαθέτει έμπειρους παίκτες δεν είχαν την απαιτούμενη υπομονή στο συγκεκριμένο αγώνα και έτσι γνώρισαν την ήττα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σλόμπονταν Μπόσκαν:

«Είναι δύσκολο αυτή τη στιγμή να κάνω ένα σχόλιο για το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ, σε κρίσιμες στιγμές, είχε μεγαλύτερη υπομονή. Δεν μπορούσαμε να βάλουμε πόντους και ταυτόχρονα να σταματήσουμε τον Ντάντε και τον Σαφράνοβιτς. Εμείς δεν είχαμε καθόλου υπομονή κι αυτό είναι κάτι περίεργο για τόσο έμπειρους παίκτες. Είναι μέρος της αθλητικής μου κουλτούρας. Ακόμη κι αν είναι δύσκολο, πρέπει να παραδέχεσαι ότι ο αντίπαλος έπαιξε καλύτερα. Άξιζαν αυτή τη νίκη και γι' αυτό πήγα να τους συγχαρώ».

Διαβάστε επίσης

Τον κυρίευσε το άγχος!

Τον κυρίευσε το άγχος!

Ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικά αγχωμένος σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και γνώρισε την ήττα από τον ΠΑΟΚ με 3-1 σετ στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη»

«Καμίνι» το Ρέντη (pics)

«Καμίνι» το Ρέντη (pics)

Οι ΓΑΥΡΟΙ έδωσαν δυναμικό «παρών» στο «Μελίνα Μερκούρη» και προσπάθησαν να δώσουν ώθηση στους παίκτες του Σλόμπονταν Μπόσκαν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Κλείστε τους το στόμα και σηκώστε την κούπα!

Κλείστε τους το στόμα και σηκώστε την κούπα!

Αποφασισμένος να τα δώσει όλα και να πάρει τη νίκη στο κατάμεστο Ρέντη είναι ο Ολυμπιακός στον 5ο και τελευταίο τελικό με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα της Volley League. Live από το gavros.gr στις 19:00/NS2