Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έπαιξαν και έμαθαν beach volley!

Έπαιξαν και έμαθαν beach volley!
Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017 - 20:32

Την ευκαιρία να παίξουν και να μάθουν από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού είχαν οι μαθητές του 7ου Δημοτικού Σχολείου Ιλίου, οι οποίοι επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις του beach volley της ομάδας.

Τα παιδιά μπόρεσαν να πάρουν χρήσιμες πληροφορίες για το άθλημα, καθώς και ότι η άθληση πρέπει να συνδυάζεται με τα μαθήματα του σχολείου τους.

Τους μαθητές υποδέχτηκαν η προπονήτρια του τμήματος Beach Volley Αρετή Τέζα, ο team manager του Βόλεϊ Ανδρών και υπεύθυνος του τμήματος Beach Volley Nίκος Μαντούβαλος και ο Υπεύθυνος Ακαδημιών του Ολυμπιακού και μάνατζερ του τμήματος Κολύμβησης Σπύρος Μπιτσάκης. Παράλληλα τους μοιράστηκε έντυπο υλικό για το Beach Volley και τα υπόλοιπα τμήματα των Ακαδημιών του Ολυμπιακού καθώς και ένα αναμνηστικό του συλλόγου.

Διαβάστε επίσης

Και του χρόνου Challenge Cup

Και του χρόνου Challenge Cup

Η ανδρική και η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού τη νέα χρονιά θα λάβουν μέρος στο CEV Challenge Cup.

Πρωταθλητές οι Παμπαίδες (pics)

Πρωταθλητές οι Παμπαίδες (pics)

Το πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ πανηγυρίζουν οι Παμπαίδες του Ολυμπιακού, που στον τελικό επικράτησαν με 3-1 σετ της Αργυρούπολης.

Στον Θρύλο η Χαρά Παπαδοπούλου! (pics)

Στον Θρύλο η Χαρά Παπαδοπούλου! (pics)

Ο Ερασιτέχνης ανακοίνωσε την απόκτηση της 21χρονης πασαδόρου, η οποία δήλωσε ότι θα βάλει τα δυνατά της για να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.