Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Νταμπλ και να διεκδικήσουμε το Challenge Cup»

«Νταμπλ και να διεκδικήσουμε το Challenge Cup»
Σάββατο, 5 Αυγούστου 2017 - 23:23

Τους φετινούς στόχους οριοθέτησε ο τιμ μάνατζερ της νταμπλούχου ομάδας βόλεϊ των γυναικών του Ολυμπιακού, Νίκος Κατσιούρας. Εκτός των άλλων αναφέρθηκε στις πολλές και σημαντικές αλλαγές προσώπων που σημειώθηκαν το φετινό καλοκαίρι στις «ερυθρόλευκες», σε δηλώσεις που έκανε μετά την κλήρωση του νέου πρωταθλήματος.

«Σίγουρα οι στόχοι παραμένουν οι ίδιοι Είμαστε ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, αυτά δεν χρειάζεται να τα λέμε κάθε χρόνο

Από εκεί και πέρα ο μεγάλος μας στόχος είναι να επαναλάβουμε την περυσινή μας πορεία στο ChallengeCup εάν μπορέσουμε να φτάσουμε πάλι στον τελικό του ChallengeCup Να διεκδικήσουμε κι αυτή τη φορά το ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Όσον αφορά την κλήρωση τώρα, σίγουρα ξεκινάμε θεωρητικά ένα δύσκολο παιχνίδι την πρώτη αγωνιστική στη Σαντορίνη. Από εκεί και πέρα θα παίζαμε με όλους κάποια στιγμή είναι δεδομένο, το μόνο άσχημο είναι ότι μας έπεσαν όλα τα ταξίδια στον β γύρο όταν θα ταξιδεύουμε συνέχεια και για τα ευρωπαϊκά Κατά τ’ άλλα δεν υπάρχει καμία διαφορά. Μετά από χρόνια ενώ είχαμε πάντα δύο-τρεις αλλαγές μετά από χρόνια κάναμε πέντε αλλαγές στην ομάδα Κάποιες ήταν υποχρεωτικές κάποιες αθλήτριες αποφάσισαν να κάνουν οικογένεια. Να προσπαθήσουν για εγκυμοσύνη.

Υπάρχουν πέντε νέα πρόσωπα, θεωρούμε ότι είναι και οι πέντε πολύ καλές αθλήτριες που πιστεύω σε αυτές και πιστεύω ότι θα ανταπεξέλθουν», ανέφερε στις δηλώσεις του ο Νίκος Κατσιούρας.

Διαβάστε επίσης

Στόχος και πάλι η κορυφή!

Στόχος και πάλι η κορυφή!

Οπως πέρυσι, έτσι και φέτος οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού θα αρχίσουν από τη Σαντορίνη.