Ντουντούκα
Αράο και Μεριά στο δρόμο για τον Πειραιά...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Αναβολή στις υποθέσεις, Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και ΑΟ Θήρας

Αναβολή στις υποθέσεις, Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και ΑΟ Θήρας
Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2017 - 23:59

Αναβολή πήραν τελικά οι υποθέσεις των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και ΑΟ Θήρας, από την αθλητική δικαστή της ΕΟΠΕ.

Η αθλητική δικαστής στη συνεδρίαση της Τετάρτης 9/8/2017 αποφάσισε τα παρακάτω:

Δέχτηκε το αίτημα του σωματείου ΑΟ ΘΗΡΑΣ για αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης σχετικά με την κλήση σε απολογία για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στον αγώνα της 25/2/17 μεταξύ των ομάδων ΑΟ ΘΗΡΑΣ – ΑΣ ΑΡΗΣ του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

Δέχτηκε τα αιτήματα των σωματείων ΑΣ ΠΑΟΚ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ για αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης σχετικά με την κλήση σε απολογία για την συμπεριφορά των φιλάθλων των δύο Σωματείων στον αγώνα της 18/3/17 μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ-ΠΑΟΚ του Final 4 του Κυπέλλου Ανδρών.

Δέχτηκε το αίτημα του σωματείου ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2015 για αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης σχετικά με την κλήση σε απολογία για την συμπεριφορά του μέλους του ΚΑΛΑΪΤΣΙΔΗ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ προς τους διαιτητές και την σημειώτρια του αγώνα της 19/2/17 μεταξύ των ομάδων ΔΑΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2015 του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

Διαβάστε επίσης

Πανέμορφη η Χίπε (pic)

Πανέμορφη η Χίπε (pic)

Ενα ακόμα… χτύπημα από την Γερμανίδα του Θρύλου, η οποία πραγματικά «λάμπει» σε κάθε της φωτογραφία!

Στόχος και πάλι η κορυφή!

Στόχος και πάλι η κορυφή!

Οπως πέρυσι, έτσι και φέτος οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού θα αρχίσουν από τη Σαντορίνη.