Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Χρειαζόμαστε περισσότερα παιχνίδια σαν αυτό»

«Χρειαζόμαστε περισσότερα παιχνίδια σαν αυτό»
Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017 - 23:55

Στην απόδοση του Ολυμπιακού στο χρυσό σετ στάθηκε ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, μετά την πρόκριση του Θρύλου στους «32» του Challenge Cup.

Ο Ισπανός προπονητής τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» στο κρίσιμο σετ πίεσαν στο σερβίς και λειτούργησαν πολύ καλά στο μπλοκ. Παράλληλα, ανέφερε ότι οι Πειραιώτες χρειάζονται περισσότερα παιχνίδια σαν αυτό με την Ινεγκόλ, προκειμένου να φτάσουν στο κατάλληλο επιθυμητό επίπεδο.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Το σημαντικό από αυτό το ματς είναι το αποτέλεσμα στο χρυσό σετ το οποίο μας έδωσε την πρόκριση. Η αντίπαλός μας αγωνίστηκε χωρίς άγχος κάτι που περιμέναμε, είχε καλό σερβίς και μας πίεσε πολύ στην επίθεση. Ωστόσο τους βοηθήσαμε και εμείς με την απόδοση που είχαμε. Στο χρυσό σετ κάναμε αυτό που συζητούσαμε ότι έπρεπε να κάνουμε σε όλο το ματς. Πιέσαμε στο σερβίς, λειτουργήσαμε καλά στο μπλοκ και φτάσαμε στο στόχο μας. Χρειαζόμαστε περισσότερα παιχνίδια σαν αυτό για να φτάσουμε στο επίπεδο που μπορούμε ως ομάδα»

Διαβάστε επίσης

Ο κόσμος έστειλε τον Θρύλο στους «32»!

Ο κόσμος έστειλε τον Θρύλο στους «32»!

Ο Ολυμπιακός αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στην Ινεγκόλ, κατάφερε τελικά να κάνει τεράστια (ψυχική κυρίως) ανατροπή κατακτώντας το χρυσό σετ και έτσι βρίσκεται στην επόμενη φάση του Challenge Cup. Μαγικοί οι ΓΑΥΡΟΙ, οδήγησαν τον Θρύλο στην πρόκριση!

Χωρίς προβλήματα κόντρα στον Ηρακλή

Χωρίς προβλήματα κόντρα στον Ηρακλή

Οι «ερυθρόλευκοι» το Σάββατο (17:00) θα υποδεχθούν στο Ρέντη την ομάδα της Θεσσαλονίκης, για την 6η αγωνιστική της Volleyleague – Γεμάτο το οπλοστάσιο του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ.

«Δείξαμε την ποιότητά μας»

«Δείξαμε την ποιότητά μας»

Ο Γιώργος Πετρέας μίλησε για την αναμέτρηση με την Ινεγκόλ και πρόσθεσε ότι οι «ερυθρόλευκοι» κρατάνε μόνο την πρόκριση από τον αγώνα με την τούρκικη ομάδα.

«Το πιο σημαντικό είναι ότι προκριθήκαμε»

«Το πιο σημαντικό είναι ότι προκριθήκαμε»

Ο Ράουβερντινκ δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Θρύλου κόντρα στην Ινεγκόλ, ωστόσο, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά αυτό που μετράει είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση του Challenge Cup.