Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χωρίς προβλήματα κόντρα στον Ηρακλή

Χωρίς προβλήματα κόντρα στον Ηρακλή
Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου 2017 - 14:36

Την 6η νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος ψάχνει η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, η οποία το απόγευμα του Σαββάτου θα υποδεχθεί στο Ρέντη τον Ηρακλή.

Οι «ερυθρόλευκοι», μετά την αναμέτρηση με την Ινεγκόλ και την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Challenge Cup, υποδέχονται τον Ηρακλή στο «Μελίνα Μερκούρη», για την 7η αγωνιστική της Volleyleague.

O προπονητής του Θρύλου, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και όλοι οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεσή του.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ2, ενώ στην αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς ισχύει το δικαίωμα ελεύθερης εισόδου με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior.

Διαβάστε επίσης

Με στόχο το 7x7

Με στόχο το 7x7

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει το Σάββατο (02/12, 18:00) το Μαρκόπουλο εκτός έδρας, έχοντας στο μυαλό της τη διατήρηση του αήττητου στο πρωτάθλημα της Volleyleague.

Ο κόσμος έστειλε τον Θρύλο στους «32»!

Ο κόσμος έστειλε τον Θρύλο στους «32»!

Ο Ολυμπιακός αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στην Ινεγκόλ, κατάφερε τελικά να κάνει τεράστια (ψυχική κυρίως) ανατροπή κατακτώντας το χρυσό σετ και έτσι βρίσκεται στην επόμενη φάση του Challenge Cup. Μαγικοί οι ΓΑΥΡΟΙ, οδήγησαν τον Θρύλο στην πρόκριση!