Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τώρα κοιτάμε την Τουρ»

«Τώρα κοιτάμε την Τουρ»
Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2017 - 08:40

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, συνεχίζει την προέλασή της στο πρωτάθλημα της Volleyleague, μιας και το Σάββατο επικράτησε και του Ηρακλή με 3-0 σετ. Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, μετά το τέλος της αναμέτρησης, τόνισε στις δηλώσεις του στο osfp.gr, ότι πλέον άπαντες στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης κόντρα στην Τουρ για το CEV Challenge Cup.

Σήμερα αντιμετωπίσαμε τον Ηρακλή ο οποίος αγωνίστηκε χωρίς τέσσερις βασικούς παίκτες και ήταν διαφορετικό ματς σε σχέση με αυτό που περιμέναμε. Έχουμε αυτοπεποίθηση σε αυτά τα παιχνίδια και αγωνιζόμαστε συγκεντρωμένοι. Είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Τώρα κοιτάμε μπροστά και θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία για το παιχνίδι κόντρα στην Τουρ. Έχουμε πρόγραμμα με συνεχόμενα παιχνίδια τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για αυτά».

Διαβάστε επίσης

Άλλο ένα εύκολο απόγευμα

Άλλο ένα εύκολο απόγευμα

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα κόντρα στον Ηρακλή επικρατώντας με 3-0 σετ σε μια ώρα και έτσι συνεχίζει να βρίσκεται μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας της Volleyleague.