Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Η ομάδα είναι έμπειρη και μπορεί να διαχειριστεί τέτοιο πρόγραμμα»

«Η ομάδα είναι έμπειρη και μπορεί να διαχειριστεί τέτοιο πρόγραμμα»
Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2017 - 08:39

Μία ακόμα νίκη πήρε η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, μετά την επικράτησή της με 3-0 σετ του Ηρακλή, στο Ρέντη, για το πρωτάθλημα της Volleyleague.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Γιάννης Ρουμελιωτάκης στις δηλώσεις του αναφέρθηκε ότι η ομάδα του είναι αρκετά έμπειρη και έτσι μπόρεσε να ανταπεξέλθει στο δύσκολο πρόγραμμα των συνεχόμενων αγώνων που υπήρχε το τελευταίο διάστημα.

«Με το σημερινό παιχνίδι συνεχίσαμε το δρόμο με τα συνεχόμενα ματς. Το θετικό είναι ότι διαθέτουμε το επιτελείο και την ομάδα που είναι έμπειρη και μπορεί να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις με τέτοιο πρόγραμμα. Από κει και πέρα εμείς χαρήκαμε αυτή τη νίκη γιατί προσθέσαμε άλλους 3 βαθμούς στην πορεία μας στο πρωτάθλημα. Τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με την Τουρ. Θα προετοιμαστούμε όπως ξέρουμε και αγωνιστούμε για τη νίκη δίνοντας το 100%».

Διαβάστε επίσης

«Τώρα κοιτάμε την Τουρ»

«Τώρα κοιτάμε την Τουρ»

Ευχαριστημένος ήταν από την εικόνα της ομάδας του ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, μετά τη νέα επικράτηση με 3-0 σετ κόντρα στον Ηρακλή.

«Να παίξουμε καλύτερα»

«Να παίξουμε καλύτερα»

Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, στις δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης με το Μαρκόπουλο, τόνισε ότι θέλει να δει την ομάδα του να παίζει ακόμα καλύτερα από ότι στο ματς με τον Πορφύρα.

Το πρόγραμμα του OSFP TV

Το πρόγραμμα του OSFP TV

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, ανακοίνωσε το αναλυτικό πρόγραμμα των τηλεοπτικών μεταδόσεων των αγώνων του Θρύλου μέχρι και το τέλος της φετινής αγωνιστικής σεζόν.