Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με όλα του τα όπλα για το πρώτο βήμα!

Με όλα του τα όπλα για το πρώτο βήμα!
Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου 2017 - 17:12

Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στους «16» του Challenge Cup θέλει να κάνει η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, η οποία το απόγευμα της Τετάρτης (18:00 CosmoteSport6 HD) θα υποδεχθεί στο κλειστό του Ρέντη τη γαλλική Τουρ.

Ο προπονητής του Θρύλου, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, καθώς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών. Οι «ερυθρόλευκοι» την Τρίτη (5/12) συνέχισαν την προετοιμασία τους για το σημαντικό και δύσκολο αγώνα με την Τουρ και θα την ολοκληρώσουν με πρωινό χαλάρωμα ανήμερα του αγώνα.

Την αποστολή για το παιχνίδι με την Τουρ αποτελούν οι: Κώστας Χριστοφιδέλης, Γιάννης Ρουμελιωτάκης, Νίκος Ζουπάνης, Μίκο Οϊβάνεν, Κώστας Στιβαχτής, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Μάρκους Μπέμε, Άκης Δαρίδης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Φαμπιάν Ντρζίζγκα, Παρασκευάς Τσέλιος, Τόντορ Αλεξίεφ, Γερούν Ράουβερντικ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην αναμέτρηση με την Τουρ ισχύει το δικαίωμα ελεύθερης εισόδου με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior.

Διαβάστε επίσης

«Θέλουμε τη στήριξη των οπαδών μας»

«Θέλουμε τη στήριξη των οπαδών μας»

Ο πασαδόρος του Θρύλου, Φαμπιάν Ντρζίζγκα, μίλησε για την αναμέτρηση με την Τουρ και κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα σε αυτή την πολύ δύσκολη μάχη με τους Γάλλους.