Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θα βάλουμε τα δυνατά μας»

«Θα βάλουμε τα δυνατά μας»
Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου 2017 - 15:26

Με την Τουρ παίζει αύριο στις 18:00 στο Ρέντη ο Ολυμπιακός. Πρόκειται για το πρώτο παιχνίδι για το Challenge Cup με την εν λόγω ομάδα, με τον Ολυμπιακό να θέλει τη νίκη με την οποία θα αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισής του.

Δηλώσεις για τον αγώνα έκανε στο osfp.gr ο Φερνάντο Μουνιόθ, που υποσχέθηκε πως η ομάδα του θα κάνει το παν για τη νίκη.

«Αύριο επιστρέφουμε για να παίξουμε στο Challenge Cup. Θα είναι ένα καλό και δύσκολο παιχνίδι. Οι παίκτες της Τουρ έχουν εμπειρία από τέτοιου είδους παιχνίδια και την ποιότητα για να παίξουμε καλά. Για εμάς είναι σημαντικό παιχνίδι. Η ομάδα δουλεύει καλά και θα βάλουμε τα δυνατά μας για να κερδίσουμε μπροστά στους φιλάθλους μας», ήταν τα λόγια του.

Διαβάστε επίσης

Με όλα του τα όπλα για το πρώτο βήμα!

Με όλα του τα όπλα για το πρώτο βήμα!

Ο Ολυμπιακός το απόγευμα της Τετάρτης θα υποδεχθεί την Τουρ στο Ρέντη, με στόχο τη νίκη, με την οποία θα πάρει προβάδισμα πρόκρισης για τους «16» του Challenge Cup.

«Θέλουμε τη στήριξη των οπαδών μας»

«Θέλουμε τη στήριξη των οπαδών μας»

Ο πασαδόρος του Θρύλου, Φαμπιάν Ντρζίζγκα, μίλησε για την αναμέτρηση με την Τουρ και κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα σε αυτή την πολύ δύσκολη μάχη με τους Γάλλους.

«Δύο ημέρες ακόμα» (pic)

«Δύο ημέρες ακόμα» (pic)

Ο Ερασιτέχνης μετράει αντίστροφα για τον αγώνα της ανδρικής ομάδας βόλεϊ με την Τούρ, για το Challenge Cup.