Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάνοπλος κόντρα στην Κηφισιά

Πάνοπλος κόντρα στην Κηφισιά
Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017 - 16:30

Την 8η νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος θέλει να πετύχει η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, η οποία το απόγευμα της Τρίτης (18:00) θα υποδεχθεί στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» την Κηφισιά.

Ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, καθώς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.

Ετσι, η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με την Κηφισιά απαρτίζεται από τους: Κώστα Χριστοφιδέλη, Γιάννη Ρουμελιωτάκη, Νίκο Ζουπάνη, Μίκο Οϊβάνεν, Κώστα Στιβαχτή, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργο Πετρέα, Μάρκους Μπέμε, Άκη Δαρίδη, Ανδρέα Ανδρεάδη, Φαμπιάν Ντρζίζγκα, Παρασκευά Τσέλιο, Τόντορ Αλεξίεφ και Γερούν Ράουβερντικ.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά το παιχνίδι με την ομάδα των Βορείων Προαστείων θα στρέψουν το βλέμμα τους στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Φοίνικα Σύρου (15/12), για την 9η αγωνιστική της Volleyleague.

Διαβάστε επίσης

Εκθαμβωτική η Χίπε (pic)

Εκθαμβωτική η Χίπε (pic)

H παίκτρια του Ολυμπιακού απολαμβάνει όμορφες στιγμές στην Αθήνα και θέλησε να τις μοιραστεί με τους φίλους της στο Instagram αναρτώντας μία φωτογραφία με την ίδια να χαμογελάει.