Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με στόχο το πρώτο βήμα! (pics)

Με στόχο το πρώτο βήμα! (pics)
Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017 - 19:02

Στην Ισπανία βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, η οποία το βράδυ της Τρίτης στις 21:00 θα αντιμετωπίσει την Λογκρόνιο, για το CEV Challenge Cup.

Οι «ερυθρόλευκες» πέρσι έφτασαν μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης και φέτος στοχεύουν στην κατάκτηση του τίτλου! Το πρώτο εμπόδιο που καλείται να ξεπεράσει η ομάδα του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς είναι η Λογκρόνιο. Οι παίκτριες του Θρύλου θέλουν την Τρίτη να πάρουν τη νίκη και να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στην επόμενη φάση.

Η αποστολή του Ολυμπιακού που ταξίδεψε για την Ισπανία, αποτελείται από τις: Κατερίνα Γιώτα, Τζίνα Λαμπρούση, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Χαρά Παπαδοπούλου, Γιάνα Φραντζίσκα Πολ, Μαρία Νομικού, Στέφανι Νιεμέρ, Έλενα Μιλεντίγεβιτς.

Υπενθυμίζουμε ότι ο επαναληπτικός ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι προγραμματισμένος για τις 9 Ιανουαρίου 2018.

Δείτε φωτογραφίες από την άφιξη της ομάδας στην Ισπανία:

Διαβάστε επίσης

«Μια ημέρα ακόμη» (pic)

«Μια ημέρα ακόμη» (pic)

Ο Ερασιτέχνης μετράει αντίστροφα για τη μεγάλη αναμέτρηση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ με την Λογκρόνιο για το Challenge Cup.

«Ισχυρή ομάδα ο Ολυμπιακός»

«Ισχυρή ομάδα ο Ολυμπιακός»

Ο προπονητής της Κηφισιάς, Κώστας Αρσενιάδης, υποκλίθηκε στον Ολυμπιακό, ο οποίος όπως ανέφερε χαρακτηριστικά διαθέτει 14 παίκτες πρώτης γραμμής.