Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαζί με την αποστολή ο πρόεδρος

Μαζί με την αποστολή ο πρόεδρος
Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017 - 14:27

Στη Γαλλία βρίσκεται ο Ολυμπιακός για τον αγώνα με την Τουρ, που θα γίνει αύριο στις 20:00. Ο Θρύλος, μετά το 3-0 σετ του πρώτου αγώνα και φαίνεται πως είναι μια ανάσα από τους 16 του Challenge Cup.

Μαζί με την αποστολή έχει ταξιδέψει ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Μιχάλης Κουντούρης, αλλά και η Γενική Γραμματέας κ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη, ο Γενικός Αρχηγός κ. Γιάννης Δαλέζιος και το μέλος του Τ.Α.Α. κ. Παντελής Ταρνατόρος.

Η αποστολή του Θρύλου, αποτελείται από τους: Κώστα Χριστοφιδέλη, Γιάννη Ρουμελιωτάκη, Νίκο Ζουπάνη, Μίκο Οϊβάνεν, Κώστα Στιβαχτή, Γιώργο Στεφάνου, Γιώργο Πετρέα, Μάρκους Μπέμε, Άκη Δαρίδη, Ανδρέα Ανδρεάδη, Φαμπιάν Ντρζίζγκα, Παρασκευά Τσέλιο, Τόντορ Αλεξίεφ, Γερούν Ράουβερντικ.

Διαβάστε επίσης

Συνεχίζει να προκαλεί η Τουρ (pic)

Συνεχίζει να προκαλεί η Τουρ (pic)

Πανό με το οποίο συνεχίζουν το θέμα της ρατσιστικής επίθεσης έχουν αναρτήσει οι Γάλλοι στο γήπεδο όπου θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση της Τρίτης, δυναμιτίζοντας ακόμα περισσότερο το κλίμα.

Για… πλάκα!

Για… πλάκα!

Οι «ερυθρόλευκες» του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς κέρδισαν εύκολα εκτός έδρας με 3-0 σετ τον Ηρακλή Κηφισιάς.

Δύσκολη νίκη της Τουρ πριν τον Ολυμπιακό

Δύσκολη νίκη της Τουρ πριν τον Ολυμπιακό

Η Γαλλική ομάδα επικράτησε με 3-2 σετ της ουραγού Τουλούζ, για την 11η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος και έδειξε τις αδυναμίες της ενόψει της αναμέτρησης με τους «ερυθρόλευκους».