Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολοι στο Ρέντη!

Ολοι στο Ρέντη!
Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018 - 13:21

Την Λοκομοτίβ Μπακού υποδέχεται σήμερα, Τετάρτη (17/01) στις 18:00 η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού για τους «16» του CEV Challenge Cup.

Ο κόσμος του Θρύλου θα πρέπει να γεμίσει το κλειστό του «Μελίνα Μερκούρη», στηρίζοντας τους παίκτες του Φερνάντο Μπενίτεθ Μουνιόθ να κάουν το πρώτο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι ΓΑΥΡΟΙ βρίσκονται πάντα κοντά σε όλα τα τμήματα του Ολυμπιακού και αυτό θα κάνουν και τη σημερινή ημέρα σε ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι για τους «ερυθρόλευκους».

Να σημειωθεί, ότι το ματς μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν όλα τα ενεργά μέλη του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, δείχνοντας την Κάρτα Μέλους και Κάρτα Junior, ενώ εισιτήρια μπορούν να προμηθεύονται οι φίλοι της ομάδας στο Ρέντη πριν την έναρξη του αγώνα.

Διαβάστε επίσης

Απόλυτος κυρίαρχος και στην Ευρώπη!

Απόλυτος κυρίαρχος και στην Ευρώπη!

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και το απέδειξε και κόντρα στη Λοκομοτίβ Μπακού, όπου επικράτησε πανεύκολα με 3-0 σετ και έκανε το ένα από τα δύο βήματα που θέλει για την πρόκριση στους "8" του CEV Challenge Cup.

Στο Ρέντη κόντρα στον Εθνικό

Στο Ρέντη κόντρα στον Εθνικό

Συνεχίζονται οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα της Volleyleague, με τους «ερυθρόλευκους» να αντιμετωπίζουν τον Εθνικό Πειραιά στο Ρέντη.

Πανέτοιμος να πάρει το πλεονέκτημα

Πανέτοιμος να πάρει το πλεονέκτημα

Χωρίς προβλήματα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, η οποία το βράδυ της Τετάρτης αντιμετωπίζει τη Λοκομοτίβ Μπακού, θέλοντας να κάνει το πρώτο βήμα για πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης.