Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θέλουμε τη νίκη-πρόκριση»

«Θέλουμε τη νίκη-πρόκριση»
Δευτέρα, 5 Φεβρουαρίου 2018 - 19:30

Το σύνθημα της νίκης ενόψει του παιχνιδιού με την Παναχαϊκή (6/2, 18:00) για το Κύπελλο Ελλάδας έδωσε ο Γερούν Ραουβέρντικ! Ο Ολλανδός ακραίος τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν την πρόκριση στους «8» του θεσμού, καθώς είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν όλους τους τίτλους στους οποίους μετέχουν.

«Το πρόγραμμα των συνεχόμενων αγώνων, συνεχίζεται για εμάς με την αναμέτρηση κόντρα στην Παναχαϊκή. Είναι ένα νοκ άουτ παιχνίδι και θέλουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση αφού διεκδικούμε όλους τους τίτλους στους οποίους μετέχουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζουμε ότι το παιχνίδι με την Παναχαϊκή διεξάγεται λίγες ημέρες πριν τη μάχη με τον ΠΑΟΚ, με τον Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Διαβάστε επίσης

Πανέτοιμος για την πρόκριση

Πανέτοιμος για την πρόκριση

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει επί Ρουμανικού εδάφους για τη ρεβάνς κόντρα στην Ταργκοβίστε.

Το Τιργκόβιστε και η CSM...

Το Τιργκόβιστε και η CSM...

Διαβάστε χρήσιμα στοιχεία για την πόλη στην οποία θα παίξει η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού αύριο για το Challenge Cup. Και όχι μόνο...