Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ελέγξαμε το παιχνίδι»

«Ελέγξαμε το παιχνίδι»
Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2018 - 20:18

Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον ΠΑΟΚ στο κλειστό του Ρέντη με 3-1 σετ και έκανε καθοριστικό βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο και το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ της Volleyleague.

Ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» ήλεγξαν απόλυτα το παιχνίδι και έπαιξαν πολύ καλά σε σερβίς και επίθεση. Παράλληλα, δήλωσε ότι είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό να τερματίσει στην πρώτη θέση της κανονικής περιόδου, προκειμένου να έχει το πλεονέκτημα στους κρίσιμους αγώνες των πλέι οφ.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Παίξαμε καλά στο σερβίς και στην επίθεση, ελέγξαμε το παιχνίδι το οποίο σε όλη τη διάρκεια του ήταν στη μεριά μας. Ο ΠΑΟΚ είχε αλλαγές με τους παίκτες, ωστόσο μείναμε συγκεντρωμένοι, πήραμε τη νίκη και συνεχίζουμε την πορεία μας στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε την πρώτη θέση όσο πιο γρήγορα γίνεται γιατί θα έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ. Από τη στιγμή που θα την πάρουμε θα είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στα παιχνίδι του Challenge Cup, του Κυπέλλου και στις προπονήσεις».

Διαβάστε επίσης

«Να παίζουμε όσο καλύτερα μπορούμε στα play off»

«Να παίζουμε όσο καλύτερα μπορούμε στα play off»

Ο Ανδρέας Ανδρεάδης στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε στον στόχο της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, όσον αφορά στο πρωτάθλημα τηςVolleyleague.

Με στόχο μια ακόμα νίκη

Με στόχο μια ακόμα νίκη

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού φιλοξενεί την Κυριακή στις 15:00 την Ηλιούπολη, για την 16η αγωνιστική της Volleyleague.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ 3-1 (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ 3-1 (Τελικό)

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Θρύλου υποδέχεται την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ, για την 16η αγωνιστική της Volleyleague. Live από το gavros.gr στις 17:00/ΕΡΤ 2…