Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να παίζουμε όσο καλύτερα μπορούμε στα play off»

«Να παίζουμε όσο καλύτερα μπορούμε στα play off»
Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2018 - 22:02

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Ο Ολυμπιακός πήρε άλλη μια εύκολη νίκη στο πρωτάθλημα της Volleyleague, με 3-1 σετ κόντρα στον ΠΑΟΚ και έτσι μόνο με θαύμα θα χάσει την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος η οποία δίνει το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας στα play offs.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Θεσσαλονικείς, ο Ανδρέας Αβδρεάδης, στις δηλώσεις του, τόνισε ότι επόμενος στόχος της ομάδας του Πειραιά, όσον αφορά στο πρωτάθλημα, είναι να παίξει ακόμα καλύτερα στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο osfp.gr:

«Ήταν μια νίκη που τη θέλαμε μέσα στην έδρα μας. Στόχος είναι στα πλέι οφ να παίξουμε όσο καλύτερα μπορύμε. Η ομάδα έδειξε στο πρώτο σετ αυτό που μπορεί να παίξει. Ίσως χαλαρώσαμε όμως εκεί και στο 2ο σετ, βρισκόμασταν πίσω με -2 πόντους με αποτέλεσμα να γίνουν κάποια λάθη.

Πιστεύω ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ, αποτελούμενη από μια 14άδα που απέδειξε σήμερα ότι μπορεί να ανταποκριθεί. Η προσοχή μας στρέφεται τώρα στο παιχνίδι με τη Μενέν στο οποί αν παρουσιαστούμε σοβαροί θα πάρουμε τη νίκη. Παραμένουμε ταπεινοί, δουλεύουμε και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους και προχωράμε».

Διαβάστε επίσης

Με στόχο μια ακόμα νίκη

Με στόχο μια ακόμα νίκη

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού φιλοξενεί την Κυριακή στις 15:00 την Ηλιούπολη, για την 16η αγωνιστική της Volleyleague.

Αποθέωση για τους παικταράδες! (pics)

Αποθέωση για τους παικταράδες! (pics)

Οι ΓΑΥΡΟΙ πανηγύρισαν τη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ και στο τέλος του παιχνιδιού καταχειροκρότησαν τους παίκτες του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ.

«Ελέγξαμε το παιχνίδι»

«Ελέγξαμε το παιχνίδι»

Ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ μίλησε για τη νίκη του Θρύλου επί του ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν πολύ καλά σε σερβίς και επίθεση.