Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Το ίδιο σοβαροί και στον αγώνα του Κυπέλλου»

«Το ίδιο σοβαροί και στον αγώνα του Κυπέλλου»
Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2018 - 17:37

Στη σοβαρότητα που επέδειξαν οι παίκτριές του στον αγώνα με την Ηλιούπολη στάθηκε ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, μετά την επικράτηση του Θρύλου με 3-0 σετ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε ότι οι παίκτριές του είχαν σωστές επιλογές και έδωσε το σύνθημα ενόψει του παιχνιδιού που ακολουθεί και πάλι με την Ηλιούπολη, αυτή τη φορά για το Κύπελλο Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο παίξαμε σοβαρά και έτσι ήρθε η νίκη πολύ γρήγορα. Μπορεί να κάναμε κάποια μικρά λάθη, όμως σε όλη τη διάρκεια του αγώνα αντιμετωπίσαμε τον αντίπαλο με σοβαρότητα και με σωστές επιλογές τελειώσαμε το παιχνίδι με 3-0. Πρέπει να είμαστε το ίδιο σοβαροί και την Τετάρτη στον αγώνα του κυπέλλου, στην έδρα τους αυτή τη φορά. Κανένα παιχνίδι δεν είναι ίδιο με το προηγούμενο και εμείς πρέπει να δείξουμε ανάλογη σοβαρότητα. Η Ηλιούπολη δεν έπαιξε πολύ καλά σήμερα, αλλά στην έδρα της περιμένω να εμφανιστεί πιο ανταγωνιστική. Εμείς πρέπει να κρατήσουμε ψηλά το επίπεδο μας για να πάρουμε μια ακόμα νίκη».

Διαβάστε επίσης

Ανετες και ωραίες

Ανετες και ωραίες

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού νίκησε εύκολα με 3-0 σετ την Ηλιούπολη, για την 16η αγωνιστική της Volleyleague.

Καβάλα στο άλογο «κλείδωσε» πλεονέκτημα!

Καβάλα στο άλογο «κλείδωσε» πλεονέκτημα!

Ο Ολυμπιακός έδειξε σε ένα ακόμα παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ οτι είναι καλύτερη ομάδα, επικράτησε και στο Ρέντη με το ίδιο σκορ (3-1 σετ, όπως και στη Θεσσαλονίκη) και πλέον μόνο με θαύμα θα χάσει την πρώτη θέση της βαθμολογίας στην κανονική της περίοδο.

Αποθέωση για τους παικταράδες! (pics)

Αποθέωση για τους παικταράδες! (pics)

Οι ΓΑΥΡΟΙ πανηγύρισαν τη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ και στο τέλος του παιχνιδιού καταχειροκρότησαν τους παίκτες του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ.