Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απίστευτος κόσμος!

Απίστευτος κόσμος!
Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2018 - 01:18

Ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν κάνει απλά τη διαφορά. Αυτός ο υπέροχος λαός είναι ικανός να αλλάξει τα δεδομένα. Σε όλα τα αθλήματα. Πόσω μάλλον στο γυναικείο βόλεϊ που η ψυχολογία παίζει καθοριστικό ρόλο.

Και το είδαμε για μια ακόμα φορά το βράδυ της Τετάρτης στο «Μελίνα Μερκούρη», στον πρώτο ημιτελικό του CEV Challenge Cup κόντρα στην Ντιναμό Κράσνονταρ. Τα κορίτσια του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς είχαν έναν μεγάλο αντίπαλο.

Κι αυτός δεν ήταν η ρωσική ομάδα, αλλά το άγχος τους. Κι αυτό πήγε να τις καταβάλει και να τους στοιχήσει. Αλλά ο λαός του Θρύλου ήταν εκεί για να βοηθήσει όπως μπορεί! Και το έκανε με ιδανικό τρόπο. Η ώθηση που έδωσαν στους κορίτσαρους του Θρύλου ήταν απίστευτη.

Ο παλμός της εξέδρας μεταφέρθηκε στο τάραφλεξ και το κύμα στήριξης από την εξέδρα έκανε ανίκητες τις «ερυθρόλευκες», παρασύροντας τις παίκτριες της ομάδας του Κράσνονταρ.

Καταλύτες οι ΓΑΥΡΟΙ στην εξέδρα για μια ακόμα φορά και οι κοπέλες του Ολυμπιακού πέτυχαν μια ακόμα απίστευτη νίκη με συγκλονιστική ανατροπή. Κάτι που τους δίνει προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης

Ο κόσμος του η δύναμή του! (vids)

Ο κόσμος του η δύναμή του! (vids)

Φανταστική ατμόσφαιρα από τους ΓΑΥΡΟΥΣ στο Ρέντη, δίνοντας ώθηση στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Θρύλου να φτάσει σε μία σπουδαία νίκη με 3-2 σετ επί της Κράσνονταρ.