Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Απόλυτα συγκεντρωμένοι για την Σουργκούτ»

«Απόλυτα συγκεντρωμένοι για την Σουργκούτ»
Σάββατο, 17 Μαρτίου 2018 - 22:57

Μέσα σε 55 λεπτά ο Ολυμπιακός νίκησε την Παναχαϊκή και συνέχισε το αήττητο σερί του στην Volley League. Πλέον το μυαλό και η σκέψη όλων είναι στον επαναληπτικό του CEV Challenge Cup με την Σουργκούτ, την προσεχή Τετάρτη στο Ρέντη. Διότι μετά τη νίκη 3-0 στη Ρωσία, οι «ερυθρόλευκοι» είναι μια... ανάσα από τον τελικό.

Η αποστολή στο Βραχάτι στέφθηκε με επιτυχία και σε αυτό στάθηκε ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ. Ο Ισπανός τεχνικός εξήγησε ότι: «Σήμερα ήταν ένα παιχνίδι περισσότερο για να δώσουμε τη ευκαιρία στους παίκτες που δεν παίζουν πολύ να αγωνιστούν. Όλοι οι παίκτες μας έπαιξαν πολύ καλά και πήραμε τη νίκη. Ήταν σημαντικό για μας να κερδίσουμε γρήγορα και να μην ξοδέψουμε πολύ ενέργεια, ώστε να συγκεντρωθούμε γρήγορα στον αγώνα της Τετάρτης».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού πρόσθεσε πώς: «Τώρα μπορούμε να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στον αγώνα με τη Σουργκούτ. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και έχουμε χρόνο να ξεκουραστούμε και να ετοιμαστούμε σωστά, ώστε να κερδίσουμε και να περάσουμε στον τελικό».

Διαβάστε επίσης

Ασταμάτητος!

Ασταμάτητος!

Με συνοπτικές διαδικασίες και κεκτημένη ταχύτητα από το Σουργκούτ, ο Θρύλος νίκησε 3-0 σετ την Παναχαϊκή στο Βραχάτι.