Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το μυαλό όλων στη Σουργκούτ

Το μυαλό όλων στη Σουργκούτ
Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018 - 16:00

Σε ρυθμούς... Σουργκούτ, βρίσκεται η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία τους για την πολύ σημαντική αναμέτρηση της Τετάρτης (21/03, 19:00) κόντρα στη Ρωσική ομάδα, έχοντας ως παρακαταθήκη το υπέρ τους 3-0 σετ του πρώτου αγώνα.

Η ομάδα του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, χρειάζεται δυο σετ, προκειμένου να πανηγυρίσει την πρόκριση στον τελικό του CEV Challenge Cup.

Άπαντες στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, περιμένουν να δουν ένα γεμάτο Ρέντη, μιας και όλοι γνωρίζουν οτι με τους ΓΑΥΡΟΥΣ στο πλευρό του ο Θρύλος θα είναι δύσκολο να χάσει την πρόκριση.

Παράλληλα, η προετοιμασία των Πειραιωτών, έχει μπει στην τελική ευθεία από τη Δευτέρα, και το θετικό είναι για το τεχνικό επιτελείο οτι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, συνεπώς όλοι είναι ετοιμοπόλεμοι για την σημαντική αυτή αναμέτρηση.

Να θυμίσουμε οτι στο ματς με τη Σουργκούτ, ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου κατά προτεραιότητα στα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού, με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους αλλά και της Κάρτας Junior.

Διαβάστε επίσης

Οι υποψήφιοι της Volleyleague

Οι υποψήφιοι της Volleyleague

Η κανονική περίοδος της Α2 βόλεϊ των ανδρών ολοκληρώθηκε και έγιναν γνωστές οι οκτώ ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο στη Volleyleague, της ερχόμενης περιόδου.

Πρώτα η Σουργκούτ, μετά ο Παναθηναϊκός

Πρώτα η Σουργκούτ, μετά ο Παναθηναϊκός

Άπαντες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο έχουν στραμμένη την προσοχή τους στο παιχνίδι κόντρα στους Ρώσους την Τετάρτη και μετά θα ασχοληθούν με την τελευταία αγωνιστική της Volleyleague.

Η αποστολή για την πρόκριση!

Η αποστολή για την πρόκριση!

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα παλέψει στην Ρωσία για την πρόκριση στον τελικό του CEV Challenge Cup, με τον Μπράνκο Κοβάτσεβιτς να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες των Νομικού και Ζακχαίου.