Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αναχώρησε για Τουρκία με στόχο το ευρωπαϊκό!

Αναχώρησε για Τουρκία με στόχο το ευρωπαϊκό!
Δευτέρα, 9 Απριλίου 2018 - 10:57

Με το όνειρο του ευρωπαϊκού αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα (09/04) η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού για την Τουρκία.

Οι «ερυθρόλευκες» πέταξαν για την Κωνσταντινούπολη και από εκεί θα μεταβούν οδικώς για την Πούρσα, όπου θα αντιμετωπίσουν την Τετάρτη του Πάσχα (11/04) στις 18:00 την Μπούρσα στον επαναληπτικό τελικό του Challenge Cup.

Η ομάδα του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς έχει εμπιστοσύνη στις δυνάμεις της και πιστεύει ότι μπορεί να ανατρέψει το εις βάρος της 3-2 από τον πρώτο αγώνα και παίρνοντας μία καθαρή νίκη, να φτάσει στην κατάκτηση του ευρωπαϊκού.

Οι «ερυθρόλευκες» είναι αποφασισμένες να επιστρέψουν από την Τουρκία με το βαρύτιμο τρόπαιο, έχοντας καλή ψυχολογία ότι μπορούν να τα καταφέρουν.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού:

Κατερίνα Γιώτα, Τζίνα Λαμπρούση, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Χαρά Παπαδοπούλου, Γιάνα Φραντζίσκα Πολ, Στέφανι Νιεμέρ, Αλίκη Κωνσταντινίδου, Έλενα Μιλεντίγεβιτς.

Διαβάστε επίσης

Ολοταχώς για το sold out!

Ολοταχώς για το sold out!

Στη διάθεση του κόσμου του Ολυμπιακού και πάλι σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα (09/04) τα εισιτήρια για τον τελικό του Challenge Cup με τη Ραβένα.